TORNAR
PUBLICITAT

Vallbona ofereix ajuts per la compra de llibres escolars

Fins a meitats de juliol, els alumnen tindran disponibilitat per a poder presentar sol·licituds per els ajuts de llibres escolars

economia
Diumenge, 8 juliol 2018. 03:00. Joan Gual Godó.
D'un cop d'ull

Cada vegada són més les persones que per mala sort no es poden permetre pagar els llibres escolars pel seu preu tan elevat, per això Vallbona d'Anoia ja està posant mesures per la gent que no pot pagar, programant sol·licituds amb certs requisits.

PUBLICITAT

Fins el 14 de juliol els alumnes de centres d'educació infantil, primària i secundària de Vallbona d'Anoia poden presentar a l'Ajuntament sol·licituds d'ajuts per a la compra de llibres de text escolar, independentment de les subvencions per al material escolar i la quota de socis de l'AMPA que rebin.

Façana de l'Ajuntament de Vallbona d'AnoiaPer tal de donar aquesta ajuts es tindran en compte la capacitat econòmica de la família (fins a 4 punts), la puntuació sociofamiliar (fins a 9 punts), i criteris de caràcter social a valorar per l'educadora (fins a 4 punts). Per a la concessió de l'ajut cal comptar amb un mínim de 4 punts. Les sol·licituds es poden presentar a l'Ajuntament presentant una instància amb model normalitzat per a subvencions, acompanyada de la còpia de la documentació complementària requerida. 

Les beneficiàries d'aquesta ajuda poden ser les famílies empadronades al municipi que estiguin inscrites al programa de reutilització de llibres de text del seu centre, que siguin sòcies de l'AMPA del seu centre, i que facin la reserva dels llibres de text escolars per al curs 2018-19. Els demandants de l'ajut han de tenir una renda per capita mensual no superior a 300 euros.

 

 

PUBLICITAT

1 Comentaris

r

ramon

9 de juliol 2018.21:59h

Respondre

A Igualada ens els gastem, amb circ, i festes per promocionar, al mol estimat líder.
A Vallbona, viviu a la figuera...........ara el ser solidari, ja no es porta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.