TORNAR
PUBLICITAT

La xifra de registrats segueix a la baixa el juliol a l'Anoia

La taxa d’atur registral és del 13% a la comarca

economia
Dissabte, 4 agost 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un balanç de 27 persones inserides és el que aboquen les dades del SOC a l'Anoia aquest mes de juliol de 2018. Un mes que els darrers anys és de millora significativa: tant l'any anterior com el 2016, hi va haver una reducció del número d'aturats.

PUBLICITAT

Una sessió de 'speed dating' del Consell Comarcal, a Mont-ÀgoraLa reducció del número de desocupats a l'Anoia ja encadena cinc mesos consecutius aquest 2018 i segueix atansant-se als mínims d'abans de la recessió de 2008. El mes de juliol va acabar amb 7.218 aturats, 27 menys que el juny. La reducció ha estat en aquest mes força més moderada, tan a Catalunya com a l'Anoia respecte els períodes precedents. En la variació d'any a any, gairebé hi ha 600 aturats menys. Respecte 2016, la rebaixa és molt notable: aleshores eren 8.602.

El balanç a nivell de poblacions té més disparitat. Poblacions com Vilanova, que era a un pas de baixar del miler d'aturats, o Igualada, creixen lleument en el número de persones registrades, mentre Piera o Capellades fan les reduccions més substancials, 21 i 13 persones respectivament. La taxa d'atur registral, amb les dades del juny com a base, és ara d'un 13%.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.