TORNAR
PUBLICITAT

Un món per als xics

Dilluns, 20 juliol 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

Sovint, els adults, ens preguntem ¿quin món deixarem als nostres fills? Preguntem-nos, ara, quins fills deixarem a aquest món nostre. Els haurem educat bé? Els haurem preparat adequadament? A nivell individual, que cadascú faci el seu propi examen. A nivell col·lectiu, i com a comunitat, alguns responsables de la "cosa pública" haurien de fer examen de consciència -i més si són d'esquerres- quan amb la tisora a la mà el primer que fan és retallar els fonaments en què se sustenta el futur dels nostres fills i, en definitiva, el futur del nostre món: l'educació. Aquest és el cas del govern socialista de Montbui que va anunciar (ai las, just després de les eleccions) el tancament de la llar d'infants Montxic, al nucli antic del municipi.

A l'AnoiaDiari tenim moltes preguntes per fer a l'alcalde montbuienc Teo Romero. Moltes. Vam demanar fer-li una entrevista, que ens ha estat denegada. Podeu llegir, si voleu, l'entrevista -acompanyada de publicitat- que el govern de Romero ha publicat a diversos mitjans locals. En aquesta mena de "publientrevista", Romero justifica el tancament de la llar d'infants Montxic per motius econòmics i convida les famílies afectades pel tancament que matriculin els seus infants a qualsevol de les dues llars infantils que hi ha al nucli urbà: L'Estel i Santa Anna. 

A l'AnoiaDiari, les preguntes, les fem nosaltres. I ens hagués agradat traslladar al senyor Romero les inquietuds, neguits i queixes d'aquestes famílies i dels veïns i veïnes del nucli antic montbienc, un nucli on, ves per on, Romero tot just va esgarrapar quatre vots mal comptats. Uns veïns que es queixen que Romero viu d'esquenes al nucli antic. Que es queixen del tracte que reben les associacions. Que es queixen de la manca de serveis o de la deixadesa dels existents.  

Uns veïns que es pregunten quin món deixarem a aquests infants si un govern dit d'esquerres i progressista alimenta el pan et circenses (concert de Baute, entre d'altres) i retalla en educació.

Nosaltres també ens ho preguntem. Però no ens deixen.

PUBLICITAT

6 Comentaris

carme-moya-torres

Carme Moya Torres

20 de juliol 2015.19:26h

Respondre

Totalment d’acord en aquet escrit i també ens hauríem de preguntar com és que els polítics que tenim no es donen compte que les coses estan canviant.Ara és més important estar al servei de... Llegir més les necessitats de les persones que no pas fer concerts de gent famosa,arreglar castells per importants que siguin,”plantar” gespa artificial al camp de futbol i .........Avui a tocat a la Monxic però a la Pobla de Claramunt a les educadores fa temps que els hi estan fent la vida impossible i creiem que el que volen tambe és tancar la llar d’infants.M’agradaria que anoiadiari.cat informes de la polèmica que hi ha a la llar de la Pobla.

J

Jaume

Montbui

20 de juliol 2015.16:43h

Respondre

Felicitats per l’article. Estaria bé una reflexió del PSC Anoia respecte aquest tema, però molt em temo que la cosa quedarà així, i que als veïns del casc antic de Montbuim ens queden 4 anys... Llegir més molt i molt llargs de polítiques que ens faran sentir ciutadans de segona. No trigarà a contestar aquest article, girant la truita, com ens té acostumats, i fent veure que els dolents som els altres. Sort que els mitjans de comunicació cada vegada són més plurals i tenen més professionals que volen esbrinar què passa des dels diferents punts de vista, i no només des del punt de vista de qui mana. Gràcies de nou. #salvemelMontxic

I

Igualadí

Igualada

23 de juliol 2015.00:27h

Ciutadans de segona els veïns de ”Montbui poble”? Va home va!! L’ únic que us falta allà dalt es declarar una DUI.

P

Pau

Montbui

20 de juliol 2015.15:56h

Respondre

Gràcies per donar veu a les injusticies que volen fer callar des de l’Administració.

Salut

M

MONTBUIENCA

MONTBUI

20 de juliol 2015.13:50h

Respondre

FELICITATS. ENHORABONA PER TREURE A LA LLUM ALGUNES VERITATS D’AQUEST EL NOSTRE ALCALDE. NO DEIXA DE SER SORPRENENT EL TRACTE QUE LI OFEREIXEN ALTRES MITJANS DE COMUNICACIÓ DE LA COMARCA.

B

Balcony

El cortijo del teo

20 de juliol 2015.13:22h

Respondre

Con un par, si señor!! Algunos ho havia de dir!! basta de clientelismo periodistico .

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.