TORNAR

Arrenca una nova edició del programa de digitalització de comerços, amb el focus posat en la Intel·ligència Artificial

Empresa
Divendres, 24 maig 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

La Mancomunitat de la Conca d'Òdena torna a oferir el programa "Digitalcommerce Conca" per ajudar als establiments comercials de la Conca d'Òdena a digitalitzar-se. El programa va néixer l'any 2021 finançat per la Diputació de Barcelona amb l'objectiu  de millorar la presència a internet i l'estratègia de negoci de comerços, restaurants i parades de mercat de la Conca d'Òdena gràcies a l'avantatge competitiu que representa l'ús de la tecnologia.

El programa ofereix aquest proper mes de juny dues sessions grupals de formació sobre digitalització i comerç gratuïtes amb inscripció prèvia. El dilluns 10 de juny de 10h a 12h al Centre Cívic Nord d'Igualada tindrà lloc la sessió formativa "Com fer créixer el meu comerç en digital" a càrrec del consultor David Sánchez de l'empresa Sumo de Coco, que ajudarà els comerços a descobrir les infinites oportunitats que els negocis digitals ofereixen. Aquesta sessió explorarà casos d'èxit, tendències actuals i el potencial de creixement que el comerç digital pot aportar al negoci.

El dilluns 17 de juny, en el mateix lloc i horari, es farà la formació "Com puc aplicar la IA al meu comerç" sobre l'ús de la Intel·ligència Artificial a càrrec de la cooperativa tecnològica El Garbell. En un món on la intel·ligència artificial està marcant l'inici d'una veritable revolució econòmica, és essencial no quedar-se enrere i serà una necessitat imminent per a qualsevol negoci que vulgui prosperar en aquesta nova era. La formació servirà per conèixer de quina manera la intel·ligència artificial pot transformar el comerç local i els assistents aprendran a adaptar i aplicar solucions d'IA específiques que poden augmentar l'eficiència, millorar l'atenció al client i optimitzar la gestió de les operacions diàries.

Les sessions són gratuïtes i cal fer inscripció prèvia a la web www.micod.cat. Hi poden participar els responsables d'establiments comercials dels set municipis de la Conca d'Òdena (Igualada, Vilanova, Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí). Es podran seguir de manera presencial o bé online, ja que s'emetran per streaming.

Un cop acabades les formacions grupals arrencaran els acompanyaments individualitzats, valorats cadascun en 2.200 euros però totalment gratuïts per als comerciants. Consultors experts analitzaran les necessitats de cada establiment participant, i es treballaran aspectes com la presència de l'empresa a internet, l'estratègia de comunicació i màrqueting online, els canals de venda online, l'estratègia de negoci, la digitalització dels processos de gestió interna de l'empresa (CRM, ERP, etc.). En aquesta tercera edició, a més, s'incorpora formació sobre les diferents eines d'Intel·ligència Artificial i com se'n pot treure partit des d'una botiga o restaurant.

A l'assessoria personalitzada amb consultors experts s'hi podran acollir 9 comerços dels municipis d'Igualada, Vilanova del Camí, Montbui, Òdena i La Pobla de Claramunt. Tots aquells establiments interessats ja poden omplir la sol·licitud per participar al programa a través de la pàgina web www.micod.cat abans del 21 de juny. A més de tenir un establiment a peu de carrer, es requereixen coneixements informàtics de nivell bàsic i el compromís d'assolir el total d'hores que es proposen al projecte.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.