TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

La indústria química becarà a estudiants del Màster d'Enginyeria en Cuir

Espai patrocinat per

L’associació Química de cuir de l’estat vol incentivar el Màster de la pell al Campus d’Igualada

Empresa
Divendres, 30 juny 2017. 03:00. Estefania Chavez Cordova.
D'un cop d'ull

Les empreses del sector adober de l'Estat volen incentivar la formació dels joves que puguin desenvolupar carrera en aquest àmbit i mantinguin els estàndards de qualitat dels tècnics. Aquesta indústria precisa de professionals amb una formació adequada, i vol trobar aquests nous quadres tècnics als centres d'esenyament del territori.

 

PUBLICITAT

De cara al curs 2017-2018, l'Associació Química Espanyola de la Indústria del Cuir (AQEIC) té la intenció de donar dues beques estimades en 1.000 euros a alumnes ja graduats, que busquin estudiar el Màster en Enginyeria del Cuir que es fa a Igualada, únic a Europa. Un dels requisits, però, es basa a tenir el títol d'Enginyeria Química, Química o Organització Industrial i que, a més a més, estiguin interessants en estudiar al Campus Universitari d'Igualada. 

El Màster Universitari en Enginyeria del Cuir té com a objectiu en preparar l'estudiant de forma que adquireixi coneixements científics i tecnològics, a part d'habilitats com la competitivitat, la sostenibilitat i la innovació de les activitats relacionades amb la indústria del cuir mundial. La seva durada és un tot un curs escolar (de setembre a juny) i, està compost per noranta crèdits ECTS, combinant classes teòriques i pràctiques. La data límit de sol·licitud de beques és fins al dia 15 de setembre. Tota la informació necessària es troba a la web www.campusigualada.cat.

L'Escola d'Enginyeria d'Igualada remarca que segons el seu darrer estudi d'inserció laboral, tots els alumnes que el curs passat van fer aquest Màster, actualment, tenen feina i, que a més a més, el centre ofereix la possibilitat de fer pràctiques professionals en empreses per completar la formació i, sobretot, adquirir experiència i accés a universitats estrangeres.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.