TORNAR

Àuria ofereix formació gratuïta i presencial d'auxiliar polivalent de magatzem

Espai patrocinat per

El Punt Formatiu Incorpora d’Àuria Fundació repeteix format presencial a la nova formació que s’iniciarà el 14 de setembre. Ja s’han obert les inscripcions

Empresa
Dissabte, 16 juliol 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Servei d'Inserció d'Àuria comença aquesta nova formació d'auxiliar polivalent de magatzem per a l'assoliment de la polivalència, una competència clau en el sector logístic i de magatzem. Des d'Àuria assenyalen que "la polivalència en la gestió de magatzem és un dels requisits més sol·licitats per les empreses. Per això, el Servei d'Inserció Especialitzat d'Àuria Fundació, Punt Formatiu Incorpora de Fundació la Caixa, organitza una nova formació, gratuïta i presencial, per a formar a persones que estiguin interessades a inserir-se laboralment en un sector essencial.

"Conèixer els sistemes d'emmagatzematge i de distribució, la reposició d'estocs o l'adquisició de coneixements en els acabats i manipulats industrials, són alguns dels continguts que contempla l'equip del Servei d'Inserció", afegeixen.

Un dels objectius de la nova formació "és donar resposta a les necessitats de les persones que, al marge dels continguts tècnics, volen incorporar competències transversals per complir amb les expectatives requerides del lloc de treball. L'autoconeixement, la comunicació, el treball en equip, la gestió del temps, entre d'altres, formen part d'un programa que contempla alhora coneixements per la transformació digital, un canvi cultural necessari basat en la innovació dels processos industrials i logístics", remarquen.

La formació, adreçada a persones en situació de vulnerabilitat, aposta "pel seu creixement des de la professionalització, per treballar en un sector molt específic que requereix especialització d'un món globalitzat".

Les persones interessades que siguin majors d'edat i amb domini de l'idioma, ja poden inscriure's al curs que s'iniciarà el 14 de setembre fins al 2 de desembre, incloent-hi pràctiques no laborals i carnet de manipulació d'aliments.

El SIE, dedicat a la intermediació laboral des de fa dotze anys, combat l'estigma d'un col·lectiu des d'un enfocament capacitador, així ho reflecteixen les 209 insercions realitzades en el decurs de l'any 2021.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.