TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

El BOE publica una modificació per protegir els treballadors que no van poder accedir a la zona confinada

Espai patrocinat per

La nova redacció modifica el Reial Decret del 4 d’agost

Empresa
Divendres, 7 agost 2020. 11:24. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’ article cinquè original preveia només la protecció pels residents de la Conca que tenien la feina fora de l’àrea de confinament. En aquesta nova redacció del 6 d’agost s’ha ampliat la protecció a la resta de treballadors dels municipis de fora de la Conca que no van poder accedir als seus llocs de treball dins l’àrea de confinament.

PUBLICITAT

La solució per als treballadors de la Conca d’Òdena que no van poder accedir als seus llocs de treball durant el confinament estricte ha estat la modificació del paràgraf de l’article cinquè del Reial Decret publicat el passat 4 d’agost.
En la nova redacció de l’article publicada al BOE el 6 d’agost s’estableix que s’amplia la protecció a la resta de treballadors dels municipis de fora de la Conca que no van poder accedir als seus llocs de treball dins l’àrea de confinament.
Pels treballadors per compte aliè s’estendrà un comunicat de baixa amb efectes des de l’inici de la data de la restricció i d’alta amb efectes de 29 de març del 2020. Pels treballadors per compte propi, el dret a la prestació començarà amb el corresponent comunicat de baixa des de la data de l’inici de la restricció i durarà fins a la data de finalització de la mateixa.
Finalment, s’ha de tenir en compte que aquest subsidi per incapacitat temporal serà incompatible amb els salaris percebuts així com en el dret a qualsevol altre prestació econòmica de la Seguretat Social.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.