TORNAR
PUBLICITAT

El conseller Damià Calvet visita les instal·lacions d'Àuria Cooperativa

Espai patrocinat per

El conseller ha destacat la important feina que realitza aquest grup empresarial de l’economia social sense ànim de lucre, que dona suport a les persones amb especials dificultats, risc d’exclusió o vulnerabilitat

Empresa
Dilluns, 17 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va visitar divendres les instal·lacions d’Àuria Cooperativa, per conèixer les activitats econòmiques d’aquest centre especial de treball, entre les quals destaca el manteniment d’infraestructures, neteja de carreteres i vorals i pintura vial. Calvet va estar acompanyat pel director general d’Àuria Grup, Miquel Canet, membres de la direcció de totes les entitats i de les presidentes d’Àuria Cooperativa i Àuriafil, Teresa Maria Jorba i Pilar Salat, respectivament.

El conseller va destacar la important feina que realitza aquest grup empresarial  de l’economia social sense ànim de lucre, que dona suport a les persones amb especials dificultats, risc d’exclusió o vulnerabilitat. Calvet va valorar el servei que fan a la societat empreses com aquesta, “que amb la seva activitat no només generen ocupació sinó que ofereixen un retorn social perquè atenen el cicle de vida de les persones amb discapacitat i, a més, els ofereixen una opció ocupacional”.
 
Àuria Cooperativa forma part d’Àuria Grup, que també aglutina les empreses i entitats com la Fundació Privada Àuria, Àuriafil i altres cooperatives de segon grau com Moltacte, Àuria Empresa d’Inserció, Àuria Esplugues, Àuria-Ampans i altres marques com Àuria Cosmètics.
 
Àuria Grup, que factura cada any més de 15 milions d’euros, aglutina més de 1.500 persones de base social i ocupa 775 persones. Compta amb una superfície industrial de 9.000 m2, un edifici de serveis on s’ubica la Fundació Privada Àuria i 10 llars residències arreu d’Igualada.
PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.