TORNAR

Dilluns es fa la primera sessió de formació gratuïta per a comerços sobre digitalització

Es faran dues sessions de formació en grup i 9 assessories personalitzades a comerços de la Conca d’Òdena

Empresa
Dijous, 6 juny 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El proper dilluns dia 10 de juny arrenca la tercera edició del programa “Digitalcommerce Conca” per ajudar als comerços i restaurants de la Conca d’Òdena a digitalitzar-se. El mateix dilluns es fa una formació grupal gratuïta sobre digitalització i comerç, i el següent dilluns dia 17 la formació se centrarà en Intel·ligència Artificial aplicada al comerç.

Un cop acabades les formacions grupals s’iniciaran els acompanyaments individualitzats, valorats cadascun en 2.200 euros però totalment gratuïts per als comerciants. Consultors experts analitzaran les necessitats de cada establiment participant, i es treballaran aspectes com la presència de l’empresa a internet, l’estratègia de comunicació i màrqueting online, els canals de venda online, l’estratègia de negoci, la digitalització dels processos de gestió interna de l’empresa (CRM, ERP, etc.).

El programa “Digital Commerce Conca” va néixer l’any 2021 finançat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu  de millorar la presència a internet i l’estratègia de negoci de comerços, restaurants i parades de mercat de la Conca d’Òdena gràcies a l’avantatge competitiu que representa l’ús de la tecnologia. Al programa hi poden participar els responsables d’establiments comercials dels set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova, Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

Inscripcions obertes

Ja estan obertes les inscripcions per a les dues sessions grupals de formació sobre digitalització i comerç gratuïtes. El dilluns 10 de juny de 10h a 12h al Centre Cívic Nord d’Igualada tindrà lloc la sessió formativa “Com fer créixer el meu comerç en digital” a càrrec del consultor David Sánchez de l’empresa Sumo de Coco, que ajudarà els comerços a descobrir les infinites oportunitats que els negocis digitals ofereixen. Aquesta sessió explorarà casos d'èxit, tendències actuals i el potencial de creixement que el comerç digital pot aportar al negoci.

El dilluns 17 de juny, en el mateix lloc i horari, es farà la formació “Com puc aplicar la IA al meu comerç” sobre l’ús de la Intel·ligència Artificial a càrrec de la cooperativa tecnològica El Garbell. En un món on la intel·ligència artificial està marcant l'inici d'una veritable revolució econòmica, és essencial no quedar-se enrere i serà una necessitat imminent per a qualsevol negoci que vulgui prosperar en aquesta nova era. La formació servirà per conèixer de quina manera la intel·ligència artificial pot transformar el comerç local i els assistents aprendran a adaptar i aplicar solucions d'IA específiques que poden augmentar l'eficiència, millorar l'atenció al client i optimitzar la gestió de les operacions diàries.

Les sessions són gratuïtes i cal fer inscripció prèvia a la web www.micod.cat. Es podran seguir de manera presencial o bé online, ja que s’emetran per streaming.

A l’assessoria personalitzada amb consultors experts s’hi podran acollir 9 comerços dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, Montbui, Òdena i La Pobla de Claramunt. Tots aquells establiments interessats ja poden omplir la sol·licitud per participar al programa a través de la pàgina web www.micod.cat abans del 21 de juny. A més de tenir un establiment a peu de carrer, es requereixen coneixements informàtics de nivell bàsic i el compromís d’assolir el total d’hores que es proposen al projecte.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.