TORNAR
PUBLICITAT

L'empresa igualadina Intesis, present a dues de les fires europees més importants del sector

Espai patrocinat per

Presenta les seves novetats al Light & Building de Frankfurt i a la Mostra Convegno Expocomfort de Milà

Empresa
Dijous, 17 març 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’empresa igualadina Intesis participarà els propers dies en dues de les fires europees més importants del sector, que se celebren aquesta setmana: Light & Building, a Frankfurt i la Mostra Convegno Expocomfort, a Milán. 

PUBLICITAT

Intesis aprofita aquestes dues cites tan importants per a presentar les diferents novetats de les seves brands, principalment millores dels seus sistemes per a la branca IntesisBox. La marca presenta una nova generació de passarel·les BACnet KNX, la nova passarel·la universal per a la integració d’Aire Condicionat en KNX, passarel·les Wi-Fi d’Aire Condicionat amb protocol IP obert i també l’APP de IntesisHome per Apple Watch.

Per IntesisBox, s’introdueix una nova generació de passarel·les BACnet KNX, completament renovades i més potents. Aquest nou producte hereta les millors característiques del seu predecessor i incorpora noves i interessants funcionalitats. Entre elles trobem: un perfil plenament B-AAC en el costat BACnet, suport total de l’estàndard KNX DPTs amb la possibilitat d’importar el projecte KNX des d’ETS, LEDs indicadors amb informació rellevant sobre els estats de configuració de la passarel·la, port de consola USB ubicat a la part superior de la passarel·la per a una fàcil connexió, nou software de configuració totalment redissenyat i port USB per a connectar una memòria externa i guardar els logs de funcionament sense necessitat de tenir connectat un ordinador.

Intesis també introdueix la nova Passarel·la universal d’Aire Condicionat IS-IR-KNX-1, compatible amb més de 40 marques d’Aire Condicionat diferents. Aquesta passarel·la destaca per ser l’única en el mercat que ofereix control i monitorització del sistema de climatització. El dispositiu s’instal·la al costat de l’Aire Condicionat i envia les ordres a través d’infrarojos. Gràcies que té un receptor d’infrarojos, pot capturar els canvis realitzats per l’usuari a través del propi comandament a distància del fabricant del sistema de climatització, i els mostra en KNX. Una altra característica d’aquesta nova passarel·la és la seva fàcil configuració, realitzada a través d’ETS mitjançant un senzill plugin. Aquesta configuració pot descarregar-se mitjançant port USB o mitjançant KNX TP1. El nou dispositiu IS-IR-KNX-1 s’alimenta del propi bus KNX. Totes aquestes facilitats ens permeten fer una configuració molt ràpida.

Una tercera novetat que es presenta per IntesisBox són les Passarel·les WiFi d’Aire Condicionat amb Protocol IP obert. La nova gama de passarel·les WiFi de IntesisBox permet una fàcil integració de l’Aire Condicionat en qualsevol tipus de sistema SmartHome utilitzant un protocol IP local. La nova gama de passarel·les WiFi està dissenyada específicament per a fabricants de Home Automation o integradors, interessats a oferir dins de les seves solucions, la integració del sistema de Aire Condicionat mitjançant el desenvolupament d’un simple driver per als seus controladors.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.