TORNAR
PUBLICITAT

L’FCF engega un programa per cardioprotegir tot el futbol i futbol sala català

Espai patrocinat per

La Federació Catalana de Futbol comptarà amb l’empresa igualadina Cardiosos pel projecte

Empresa
Dijous, 20 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’FCF i la Fundació de l’FCF signen un conveni conjunt amb la Fundació Leo Messi, la Fundació La Caixa i Cardiosos per dotar amb un desfibril·lador cadascun dels camps i pavellons de Catalunya.

PUBLICITAT

La Federació Catalana de Futbol (FCF) engegarà en la nova temporada 2020-2021 un programa de cardioprotecció per cobrir la totalitat del futbol i el futbol sala català. El projecte ha vist llum verda després de la signatura d’un conveni de col·laboració conjunt entre l’FCF, la Fundació Catalana de Futbol, la Fundació Leo Messi, la Fundació La Caixa i Cardiosos, per promoure la instal·lació de desfibril·ladors en tots els camps de futbol, pavellons i pistes de futbol sala d’arreu de Catalunya. La seva finalitat és evitar casos de mort sobtada en l'esport, alhora que donar servei als i les futbolistes, l’entorn esportiu i el públic en general.
El programa de cardioprotecció s’emmarca dins de la campanya Tots som un equip, de promoció i impuls del futbol i futbol sala amateur català. La campanya incideix, entre d’altres eixos, en el foment de la pràctica esportiva segura i saludable, tenint en compte que la salut dels federats i federades és una qüestió prioritària per l’FCF. Per aquest motiu, tots els clubs de futbol i futbol sala catalans que no disposin d’equip de cardioprotecció podran acollir-se al conveni per a la instal·lació d’un desfibril·lador a les seves instal·lacions, així com la realització d’un curs de formació en l’ús per als seus membres.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.