TORNAR
PUBLICITAT

Finalitzen les obres de millora del Polígon d'Activitat Econòmica (PAE) La Pedrosa de Masquefa

Espai patrocinat per

S’han realitzat una sèrie de millores per modernitzar les infraestructures

Empresa
Diumenge, 3 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Masquefa ha finalitzat les obres de millora del Polígon d'Activitat Econòmica (PAE) La Pedrosa, que entren dins el marc del Pla de Modernització de Polígons que impulsa la Diputació de Barcelona. El Pla té per objectiu modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores. Aquestes actuacions suposaran millores notables en l’accessibilitat, la seguretat, la mobilitat, l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental d’aquest PAE. El cost total del projecte de millora dels PAE de Masquefa ha estat de 982.545 euros.

PUBLICITAT

Concretament, les obres executades han estat la implantació d’un passeig amb espai per a vianants i per a bicicletes, la millora de l’enllumenat públic, l’adequació de les zones verdes, la millora de les zones d’aparcament i de les interseccions, vials interns i senyalització, la incorporació de punt de càrrega de vehicles elèctrics i càmeres de videovigilància. L’actuació ha suposat millores en l’accessibilitat, la seguretat, la mobilitat, l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental, que tindran impacte a la cinquantena d’empreses del PAE de Masquefa on treballen més de 500 persones.

Foto: DIBA

El cost total del projecte ha estat de 982.545 euros, dels quals 760.203 euros han estat aportats per la Diputació (77,37%), 212.449 euros pel consistori (21,62%) i 9.894 euros per les empreses del PAE (1,01%).

A través del Pla de Modernització de Polígons d’Activitat Econòmica, la Diputació de Barcelona ha atorgat un total de 30 milions d’euros, en dues edicions: a la primera, atorgada durant els mesos de maig i juny de 2018, van rebre subvenció 22 projectes (17 projectes específics –PE- i 5 plans integrals –PI-), i a la segona, atorgada el març de 2019, 27 projectes més (22 PE i 5 PI). El Pla té l’objectiu de modernitzar els polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.