TORNAR
PUBLICITAT

Fira d'Igualada veu "una remuntada del sector" amb les xifres de Maqpaper

Espai patrocinat per

Lectura positiva dels certamens paperer i d’Energètica

Empresa
Dissabte, 9 abril 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Maqpaper i Energètica han atret en dos dies a uns 600 visitants, mentre que unes 400 han passat per les conferències. L'organització espera reeditar la fira el 2018.

PUBLICITAT

L'organització tancava aquest dijous les fires bianuals Maqpaper i Energètica amb la sensació que "ha servit per constatar la revifada de la indústria paperera, un sector que havia patit la crisi amb molta virulència". Visitants i expositors de les fires celebrades aquest dimecres i dijous al recinte de Cal Carner d'Igualada han fet un balanç satisfactori d'aquests dos dies i han posat l'accent, precisament, en el fet que la majoria d'empreses tornen a invertir després d'anys de no poder-ho fer i fins a quin punt això ha donat sentit i vitalitat a aquesta fira internacional que se celebra a Igualada des de fa ja nou edicions.

Fira d'Igualada fa una valoració molt positiva d'aquesta edició de Maqpaper i Energètica, que ha atret 242 marques expositores (principalment subministradors per a la indústria de la cel·lulosa, el paper i el cartró ondulat) i més de 600 visitants, la majoria provinents de diversos punts de l'Estat espanyol, però també han viatjat fins a Igualada per assistir a les fires persones d'Estats Units, Alemanya, França, Àustria, Itàlia i Finlàndia.

Visitants i expositors han valorat també l'altíssim nivell de les nou ponències que han tingut lloc en el marc de la fira, i que han tractat temes tan diversos com l'eficiència energètica, la revalorització dels residus industrials o el futur del paper. Gairebé 400 persones han assistit a les conferències i taules rodones, que han servit per reafirmar Maqpaper i Energètica com un punt de trobada del sector i un espai per fer networking i intercanviar experiències. Maqpaper és l’única fira estatal del sector i cada dos anys demostra la seva altíssima capacitat de convocatòria.

Maqpaper i Energètica estan organitzades per Fira d'Igualada amb el suport de l'Ajuntament i la Unió Empresarial de l'Anoia, i el suport tècnic de l'Associació espanyola de fabricants de pasta, paper i cartró (ASPAPEL), l'Associació espanyola de recuperadors de paper i cartró (REPACAR), l'Associació Clúster del Paper d'Euskadi i les empreses Ferpal i Porteca Paper. L'organització ja ha manifestat la seva intenció de reeditar la fira l'any 2018.

PUBLICITAT

1 Comentaris

j

jaume rodriguez enrich

la conca

10 d'abril 2016.13:20h

Respondre

---i es posible que Maqpaper en sigui la guspira d aquest impuls positiu Com ho es BSTIM en el textil . Felicitats. Com empresari Igualadí m en sento ple d orgull.
Aquest es el cami , que he ... Llegir més defensat desde fa 5 anys ,(per el que sembla amb exit). Fires molt especialitzades i exportables,
Ara toca firanoia i firareis amb uns models trastocats que restan notorietat a la Ciutat i fins i tot son un parany per els nostres comerciants que hi troben una competencia injusta per absurda. I per tant resten i divideixen.
I com que reflexiona i no proposar no es correcte , una primera , premiummotorfestival, i vivamotor uns projectes que en linea de la excel·lent iniciativa de la UEA Igualada i la Anoia guanyarien protagonisme davant el sector del Motor amb els beneficis industrials que comportaria, Inversió llocs de treball, , mes activitat per Parcmotor, i en resum prestigi per tot el teixit industrial.
I com a punt final el REC, no ens equivoquem amplían instal·lacions i aprofitem el REC, avui qualificat com el recinte mes innovador de Europa gracies el esforç i creativitat del RECSTORE Integrem totes les iniciatives peque no oblidem que el REC es de tots. I el REC es el repte urbanístic mes difícil.
I coneixent que els catalans no preu sempre en sigut les matemàtiques)eguntem per por de que el ”contrari” tinguin rao per aixo escric com vaig fer.ho , perquè el que si fem els catalans es llegi
I com avançament a un segon futur recordin IGUALADACONCRES, seu de congresos de petit format molt especialitzats en el ambit farmacèutic i medic , (el 4D HEALT en pot esser la icona), cultura i gastronomia ,...per començar.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.