TORNAR
PUBLICITAT

Onze candidats i deu empreses participen en la Speed dating per als alumnes del projecte la Conca Industrial 4.0

Espai patrocinat per

En format d’entrevistes curtes, els alumnes es van trobar amb reclutadors/es d’ETT’s i de RRHH de diverses empreses col·laboradores

Empresa
Dilluns, 4 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El passat 15 de desembre, la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena va organitzar la jornada d'Speed Dating en línia amb els alumnes que van participar en l'acció formativa polimantenidor industrial, emmarcada dins el programa la Conca Industrial 4.0. Hi van participar 11 candidats i 10 empreses.

Diversos reclutadors d'ETT i de Recursos Humans de diverses empreses col·laboradores van entrevistar-se amb onze alumnes, mitjançant petites entrevistes de set minuts de durada. Un cop finalitzades aquestes entrevistes, empreses i alumnes van presentar i posar en comú les seves conclusions, entre les quals cal destacar "que les empreses que busquen talent jove i compromès a la comarca valoren una bona actitud, predisposició a formar-se de manera contínua i animen als futurs professionals de la Conca d'Òdena a no deixar de formar-se, a tenir sempre un si, a encarar les perspectives laborals amb creativitat i la ment oberta".


Hi van participar empreses com Eurofirms, Grup Català de Treball, Randstad, Isma 2000, Ultramagic, Calaf Grup, Revimon (Revisiones y Montajes), Auria Grup, Dicor i ABC Leahter.

Des de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena agraeixen la participació de les empreses "per donar una oportunitat als i a les joves del centre", així com als joves alumnes "pel treball realitzat durant aquests mesos". També mostren el seu agraïment per l'equip del centre "per la seva implicació i esforç per l'apoderament dels i les joves."

La jornada va ser organitzada per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena, en coordinació amb la Unió empresarial de l' Anoia i KTC Global, en el marc de Projecte La Conca Industrial 4.0.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.