TORNAR

Original BUFF, guardonada amb el premi Promoció del Territori del CETIM

Espai patrocinat per

El guardó reconeix la tasca d’una persona, entitat o empresa que s’ha destacat en la seva defensa i promoció del territori de les comarques centrals

Empresa
Dimarts, 31 maig 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats en Enginyeria de Manresa (CETIM) ha concedit el premi Promoció del Territori 2022 a l'empresa igualadina Original BUFF. El jurat ha valorat "la innovació del producte, l'aposta per la producció local i la recent creació d'una escola de confecció amb la qual preveuen formar un centenar de persones durant els 3 anys vinents i que ha de servir per donar resposta a les necessitats de l'empresa de trobar professionals qualificats."

PUBLICITAT

El lliurament del premi es va fer divendres passat, 27 de maig, a la sala Els Carlins, de Manresa, en una trobada anual del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats en Enginyeria de Manresa, que va comptar amb la presència de més de dues-centes persones.

Els representants d'Original BUFF van agrair aquest reconeixement —que entre altres també han rebut el centre tecnològic Eurecat, la UPC Manresa, la Fundació Universitària del Bages o les empreses com Tous i Fibracat— i van refermar el seu compromís amb el territori i amb la seva gent.

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats en Enginyeria de Manresa representa un col·lectiu format per més de 1.200 professionals de l'enginyeria de tota la Catalunya Central. En el transcurs de la trobada també es va fer un homenatge als col·legiats i col·legiades amb més trajectòria, un total de 19 persones que celebren vint-i-cinc anys de col·legiació i cinquanta anys a la professió, entre els quals hi havia diversos anoiencs.

Els reconeixements per als col·legiats amb vint-i-cinc anys al Col·legi han estat per a Ignasi Baqués Ruiz, Josep Corominas Griera, Elisabet Duocastella Pla, Valentí Feliu Sallent, Agustí Fontquerni Gorchs, Francesc Xavier Gómez Garcia, Jordi Jorba Bergua, Miquel Leon Pardo, Susana Martínez Ruiz, Joan Muñoz Reynes, Jordi Oliva Arias, David Sánchez Solsona, Josep Solé Cases, Joaquim Torras Lladó, Josep Vargas Oliva i Xavier Villalonga Boixó.

Pel que fa als col·legiats que fa cinquanta anys que exerceixen la professió, han estat reconeguts Jesús Brugués Brugués, Ramon Mor Altarriba i Jaume Sanahuja Martí. Aquest últim, en el seu parlament en nom de tots els guardonats, ha recordat els seus inicis professionals i ha dit als més joves que continuïn endavant i gaudint de la seva feina. Els reconeixements han estat lliurats pel degà del CETIM, Àngel Vilarasau, i els exdegans Domènec Valero i Francesc Josep Archs.

L'empresa BUFF fa un donatiu de 5.000 euros per la reforma de l'Hospital de Dia Oncològic d'Igualada

Coincidint amb aquest guardó, l'empresa Original BUFF ha estat notícia pel donatiu de 5.000 euros per ajudar a finançar el projecte "La seva lluita és la nostra lluita" de l'Hospital d'Igualada amb el qual es vol convertir l'àrea oncològica en un espai més còmode, acollidor i amb més intimitat per als pacients i els seus familiars.

BUFF ja havia col·laborat anteriorment en aquest projecte amb la confecció desinteressada de tubulars solidaris, que es poden adquirir al vestíbul de l'Hospital Universitari d'Igualada a un preu de 10 euros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.