TORNAR

La pastisseria Targarona d'Igualada, Premi a la Innovació 2022

El premi, que concedeixen els professionals del sector, es va lliurar diumenge a la Gala de la Pastisseria

Empresa
Dilluns, 13 juny 2022. 15:34. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El pastisser igualadí Josep Maria Guasch, de la Pastisseria Targarona, va recollir ahir diumenge el Premi a la Innovació 2022, concedit pels gremis de pastisseria de Barcelona i Girona. Guasch va rebre el guardó en el marc de la Gala de la Pastisseria, en què es reuneixen anualment els professionals de la pastisseria i reconeixen els millors del sector. En aquesta gala, celebrada a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, també es va reconèixer, entre altres, la Pastisseria Hofmann amb el premi a la Millor Pastisseria de Catalunya i Eric Ortuño, de L'Atelier Barcelona, amb el Premi a la Millor Trajectòria professional.

La pastisseria Targarona va ser fundada el 1929 i avui la lidera Josep Maria Guasch, fill i net de pastissers. Format a l'Escola de Pastisseria del Gremi, va perfeccionar l'ofici al costat de grans professionals, com Philippe Rigollot, Gian Luca Fusto o Carles Mampel. La seva pastisseria d'autor renovada conviu amb especialitats clàssiques.

 

Els premis del Gremi de Pastisseria

Pastisseria Hofmann, creada l'any 2008 per la desapareguda Mey Hofmann, ha guanyat el premi a la millor pastisseria de Catalunya

Premi Trajectòria Professional 2022: Eric Ortuño, fundador de L'Atelier Barcelona (Barcelona)

Premi Innovador 2022: Pastisseria Targarona d'Igualada (Anoia)

Premi Emprenedoria 2022: Sauleda Pastissers de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme)

Premi a la pastisseria agremiada més antiga: Pastisseria La Confiança de Gelida (Alt Penedès)

Premi Personatge més dolç 2022: Eloi Vila, periodista

Premi al millor professional a xarxes socials: Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann

Premi a la millor pastisseria a xarxes socials: Pastisseria Hofmann

Premi al millor pastisser de la demarcació de Girona: Agustí Juhé de Pastisseria Juhé de l'Escala (Alt Empordà)

Premi a la millor trajectòria professional (Girona): Miquel Costabella

Miquel Guarro i Sílvia Hofmann, de la pastisseria Hofmann, Josep Maria Guasch, de Targarona, i Eric Ortuño, de L'Atelier Barcelona (Gremi de Pastisseria de Barcelona)


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.