TORNAR

Popart s’inspira en la ciutat per donar forma i colors a les teves idees

Espai patrocinat

Empresa
Dimarts, 12 juliol 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La sostenibilitat i l’alta qualitat –basada en l’experiència dels seus professionals, la tecnologia més avançada, un servei global, la immediatesa i els preus més competitius– són les marques d’identitat d’aquesta empresa igualadina dedicada a la producció integral –disseny, producció i instal·lació- d’imatges de gran format

Fa dos anys va obrir portes, al carrer de França 7 d’Igualada, Popart, l’empresa dedicada a la producció integral d’imatges. L’empresa igualadina s’ubica en unes modernes instal·lacions que permeten desenvolupar els projectes, des del disseny fins al muntatge, passant per tots els passos de producció i impressió.

A Popart acompanyen el client en tot el procés, des de la idea fins a la presentació del producte. Els experts professionals dels diversos departaments de l’empresa fan seus els projectes dels clients i van de bracet per assolir l’excel·lència en el resultat final desitjat.

El departament de disseny ofereix assessorament als clients i dona forma a les seves idees, desitjos i voluntats, adaptant els seus projectes originals a totes les necessitats. Al taller gràfic, els professionals especialitzats en la producció i manipulació de productes visuals, imprimeixen els projectes en tota mena de suports i materials. I, combinat amb l’experiència dels tècnics, Popart disposa de la tecnologia d’última generació per obtenir la satisfacció del client. A més, gràcies a la maquinària més innovadora, Popart ofereix els preus més competitius del mercat i un dels seus segells de qualitat: la immediatesa en el servei al client.

En la línia d’oferir un servei integral, Popar també disposa d’equips de muntatge d’instal·lacions, fixes o efímeres; un equip de logística i distribució per servir els materials amb la màxima rapidesa; i un servei de lloguer i instal·lació d’estructures (banderoles de fanals, tòtems, faristols, etc.)

 Popart està especialitzada en la realització de projectes d’impressió de grans formats i treballa per a grans esdeveniments, empreses i institucions, com el Festival Cinema Fantàstic de Sitges, la Volta Ciclista de Catalunya, el festival Cruïlla, el Futbol Club Barcelona, la Federació Catalana de Futbol, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, entre altres i, paral·lelament, també ofereix els seus serveis i experiència a comerços, Pimes, centres d’ensenyament, clubs esportius, entitats i particulars. Del projecte més gran fins al més petit, sempre amb el propòsit d’oferir l’excel·lència al client.

A Popart realitzen impressions d’alta qualitat sobre tota mena de materials: lones, banderes i pancartes tèxtils, vinils, cartelleria, popups, displays, senyalística, etc.

Aposta per la sostenibilitat

Al costat de l’alta qualitat, un dels altres segells d’identitat de Popart és la seva cura pel medi ambient i la sostenibilitat, apostant per una impressió de qualitat, ecològica i respectuosa amb el medi, apostant per la innovació, millora i desenvolupament en els mètodes d’impressió ecològica, amb zero productes químics ni emissions, basats en tintes eco de qualitat que posteriorment són reciclades.  En cada projecte, Popart elabora un estudi per fer una proposta que contempli tots els valors de l’eco disseny i que sigui produïble en suports sostenibles, fent valdre que el producte utilitzat ofereixi les millors característiques tant de qualitat com de sostenibilitat.

A Popart usen una maquinària d’última generació amb tintes làtex (base d’aigua) que ofereixen una gran qualitat d’imatge, consistència i durabilitat; i usen tintes lliures de Vox’s, inodores, sense necessitats especials de ventilació, sense etiquetes d’advertència de perills, sense HAP ni níquel 2, que poden ser usades a tot arreu, fins i tot en llocs sensibles, com centres sanitaris. Aquestes tintes tenen els certificats UL ECOLOGO i UL GREENGUARD.

En aquest àmbit, també cal destacar l’aposta de Popart per la sublimació, optant pels teixits en comptes dels habituals gràfics sobre PVC, ja que les teles es descomponen més ràpidament i es poden reciclar.

 

Galeria0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.