TORNAR
PUBLICITAT

Vilanova i MicroBank subscriuen un conveni per fomentar l'emprenedoria

Espai patrocinat per

El banc obrirà una línia de crèdit de fins a un milió d’euros

Empresa
Dijous, 24 març 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El conveni firmat entre l'Ajuntament de Vilanova del Camí i MicroBank facilitarà l'accés al finançament a emprenedors per contribuir a l'obertura de nous negocis, amb l'objectiu de potenciar la creació d'ocupació.

PUBLICITAT

L'alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, i la directora de Màrqueting i Comercial de MicroBank, Núria Danés, han firmat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits. Amb la firma d'aquest acord s'estableix una línia de finançament de fins a un milió d'euros. Els beneficiaris
seran persones físiques i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior als dos milions d'euros.

L'alcaldessa, Vanesa González, amb el regidor Jordi Barón a l'esquerra, i representants de MicroBankEls sol·licitants podran optar a microcrèdits fins a un import màxim de 25.000 euros (amb un màxim del 25% de la inversió). Els projectes hauran de comptar amb un pla d'empresa i l'informe favorable de viabilitat elaborat per l'Ajuntament de Vilanova del Camí. El criteri de concessió de microcrèdits per part de MicroBank atén fonamentalment a la confiança en la persona o l'equip que sol·licita el préstec i a la viabilitat del projecte, podent-hi accedir persones sense garanties ni avals.

En virtut d'aquest conveni, l'Ajuntament de Vilanova del Camí es compromet a detectar les necessitats de finançament, dirigides a promoure l'autoocupació, i a l'establiment, consolidació o ampliació de microempreses i negocis d'autònoms, així com a facilitar serveis de suport i assessorament empresarial, analitzar la viabilitat del projecte i dirigir a les persones físiques o jurídiques assessorades per la corporació municipal a MicroBank perquè aquesta l'analitzi, i si s'escau aprovi, les sol·licituds de finançament.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.