Divendres, 12/7/2019
4124 lectures

Malament si només va de noms i sigles

Suposo que no tots podem fer aquesta afirmació. Suposo també que depèn molt de les circumstàncies de cadascú.

En el meu cas us ben asseguro que la faig plenament convençut que és imprescindible. De fet, i ho vaig dir en la meva presentació com a alcaldable, el que m’interessa no és ser alcalde sinó quines polítiques es poden impulsar fent d’alcalde.

De fet, per la vida dels ciutadans és irrellevant qui fa d’alcalde, fins i tot per Igualada és irrellevant el nom. El que sí que afecta a la vida dels ciutadans i al futur d’aquesta ciutat és quines polítiques es fan des de l’Ajuntament i òbviament impulsades per un alcalde.

I sí, desacomplexadament i fermament és això el que volem canviar. Evidentment! Ens vam presentar a les eleccions parlant molt clar, anant de cara. Vam explicar el munt de temes pendents que té aquesta ciutat i la preocupant incapacitat del govern de la ciutat per encarar-los i com això suposa un escull per fer progressar Igualada. Alguns exemples d’aquesta inhibició governamental que estem pagant i pagarem són l’urgent necessitat d’afrontar el tema de l’habitatge, en planificació, en gestió dels residus, en gestió de l’aigua, el manteniment de la ciutat, el transport públic o la càrrega d’impostos.

I justament si ens hem posat en tot això és perquè volem dur a terme les solucions que vam aportar per afrontar aquests reptes. I ho diem, insisteixo, de manera desacomplexada i directa perquè és important: El nostre far, el nostre màxim objectiu és el compliment d’aquest programa electoral. No és ni la posició que jo pugui obtenir, ni les sigles sota les que ens presentem.

Malauradament, en aquest inici de curs polític municipal i comarcal, s’ha parlat molt de noms i sigles i molt molt poc de polítiques, ciutat i futur. És una llàstima, fins i tot una decepció. Però en fi... nosaltres seguirem, en equip com sempre, intentant aplicar de la millor manera possible allò amb que ens vàrem comprometre amb els ciutadans. És la nostra obligació, i ho farem.

Amb els resultats a la mà, el nostre anàlisi i la nostra presa de decisions sempre ha estat en base a intentar respondre la següent pregunta: ¿quina és la millor manera per poder fer allò que vàrem proposar als ciutadans d’Igualada?

Òbviament, entrant a un govern que no ens hi vol precisament perquè no vol fer tot allò que diem no sembla la millor manera. Arribats a aquest punt, la conclusió és fàcil. Seguim treballant, desde l’oposició, per poder encarar tots aquests temes que la ciutat té pendents. Treballem-los junts, tots aquells que coincidim en que cal afrontar-los. Teixim confiances. Treballem molt i fem poc soroll i el temps dirà.

1 Comentaris

J

José

Igualada

18 de juliol 2019.07:25h

Respondre

Si realment fos tan important les polítiques i no les sigles, Sr Conill, no parlariem de ’’partits de carcellers’’ contínuament i s’haura estructurat un Ajuntament progressista a la... Llegir més ciutat que sumar, sumava. L’estratègia d’ERC Igd ha estat clara: pensar a quatre anys vista tenint en compte el desgast d’un mandat en minoria. I plans a llarg termini no és precissament el que la ciutat necessita, amb una recessió econòmica a les portes i amb els drames d’habitatge, lloguer, atur, espais d’oci i promoció econòmica a la ciutat. Ha faltat voluntat, valentia política i sobretot, endevini. No pensar en les sigles.

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.