TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Òdena atorga 21 ajuts a persones que cursen estudis superiors

La partida dedicada a aquesta finalitat és d’un total de 10.000 euros

ensenyament
Diumenge, 20 desembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'han respost positivament 21 de les 22 sol·licituds presentades a l'Ajuntament d'Òdena. Els ajuts oscil·len entre 240 i 600 euros per a cada persona que ha estat reconeguda en aquesta beca.

PUBLICITAT

El consistori odenenc ha fet la resolució dels ajuts econòmics per als alumnes del municipi que han de cursar estudis universitaris o de formació professional de grau superior fora de l'Anoia. Es tracta de casos de mobilitat forçada per raó d'estudis perquè no existeix cap centre públic de referència a la comarca per cursar les matèries on s'han inscrit.

El total de la partida consignada ha estat de 10.000 euros, amb un màxim de 600 per cada sol·licitant. Es destinarà a subvenir les despeses derivades del fet d'estudiar fora de la comarca. Les bases reguladores es van aprovar al setembre i es van rebre un total de 22 sol·licituds, de les quals s'ha denegat una per no complir un dels criteris demanats. Els ajuts han anat des dels 240 fins els 600 euros.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.