TORNAR

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt convoca beques per a estudiants

ensenyament
Dijous, 25 agost 2022. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’alumnat del municipi que estigui cursant estudis d’educació infantil superior, primària, secundària, batxillerat, cicles formatius, graus universitaris o postgraus de nivell 2 i 3 pot beneficiar-se de les beques que ofereix l’Ajuntament.

Per poder accedir a l’ajut, s’haurà d’estar empadronat al municipi de la Pobla de Claramunt o cursar els estudis a l’Escola Maria Borés. La convocatòria, a més, va dirigida tan sols a la població menor de vint-i-cinc anys.

L’import de les aportacions varien en funció dels estudis de la persona que el sol·licita. La beca destinada a educació infantil i primària serà de 20 euros, la d’ESO de 30, en el cas de batxillerat i cicles formatius la quantitat ascendirà a 100 euros i, finalment, pels estudiants de graus i postgraus universitaris la beca serà de 200 euros. 

La sol·licitud es pot presentar a partir del dia 26 d’agost i fins al 30 de setembre en el cas dels alumnes d’infantil i primària i del 24 d’octubre al 25 de novembre per la resta d’estudis. Les bases es poden consultar a la pàgina www.lapobladeclaramunt.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.