TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament repartirà material de protecció als centres concertats d'Igualada

El batlle Marc Castells lamenta a les xarxes que el Departament d’Ensenyament no proveeixi als centres concertats d’aquest material

ensenyament
Divendres, 8 maig 2020. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El govern de la capital anoienca es disposa a "completar la distribució que el Departament d'Educació de la Generalitat farà als centres públics de cara al procés de preinscripció". Seran 5 protectors facials (provinents de Malla), 300 mascartes (provinents d'una empresa igualadina) i 10 líquids hidroalcohòlics (aportats pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona)

PUBLICITAT

El consistori igualadí engegarà en breu el repartiment de material de protecció sanitària i de desinfecció al centres educatius concertats de la ciutat, perquè puguin gestionar amb seguretat el procés de preinscripció escolar, que començarà el proper 13 de maig i que es durà a terme de manera presencial del 19 al 22 de maig per als alumnes de primer i segon cicle d'educació infantil, primària i ESO.

Igualada activa aquesta mesura per completar l'anunci que el Departament d'Educació enviarà aquest material als centres educatius públics, amb la finalitat que totes les escoles i centres d'ensenyament de la ciutat disposin del material adequat per fer el procés de preinscripció. El material que es fes distribuirà forma part de les donacions que l'Ajuntament ha rebut de diferents empreses i organismes durant aquest episodi de coronavirus i el que es farà arribar a cada centre concertat serà concretament: 5 protectors facials (provinents de Malla), 300 mascartes (provinents d'una empresa igualadina) i 10 líquids hidroalcohòlics (aportats pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona).

L'Ajuntament , amb la col·laboració de Creu Roja Anoia, també està repartint dispositius, targetes SIM i lots de material escolar bàsic per a tots els infants de famílies vulnerables d'ensenyament infantil i de primària. El batlle igualadí Marc Castells ha lamentat a les xarxes que la Generalitat faci distincions en no dotar als centres concertats del material de protecció que s'ha repartit a centres públics.

Més informació sobre la COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.