TORNAR
PUBLICITAT

Baixen a 9 els grups escolars confinats a l'Anoia

Amb 274 persones en quarantena

ensenyament
Dijous, 10 desembre 2020. 08:43. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després de quinze dies de creixement de les dades, el nombre de grups escolars i persones en quarantena als centres d'ensenyament de l'Anoia han tornat a la situació de finals de novembre. Actualment hi ha 9 grups confinats (-14 respecte divendres 4 de desembre) i 274 persones confinades, entre alumnes, docents i altres professionals dels centres (-263). L'escola bressol municipal La Cadireta, del Bruc, que havia estat tancada, ha reobert les portes.

PUBLICITAT

A Catalunya també s'ha registrat un descens: el nombre de grups escolars confinats per COVID-19 és de 603, 40 menys que aquest dimecres. Segons les darreres dades que ofereix diàriament el departament d'Educació, hi ha 14.230 persones confinades, 955 menys que en el balanç anterior: 13.501 alumnes, 694 docents i personal d'administració i serveis i 35 personal extern. Els positius acumulats són 31.227.

A l'Anoia, el centre més afectat pels contagis és la institució Igualada, de Jorba, amb 3 grups confinats i 118 persones en quarantena. L'escola Mare del Diví Pastor, d'Igualada, té dos grups confinats i 56 persones confinades. Hi ha quatre centres amb un grup confinat: l'escola Igualada (19 persones en quarantena) i l'institut Milà i Fontanals (33), d'Igualada; l'escola Marquès de la Pobla (21), de Capellades; i l'institut de Masquefa (20). Hi ha tres centres d'ensenyament amb persones en quarantena que, inicialment, no han hagut de confinar grups: l'escola El Bruc (2 persones confinades); l'institut Pla de les Moreres (1), de Vilanova del Camí; i l'escola Mowgli (4). L'escola bressol municipal La Cadireta, del Bruc, que havia estat tancada com a mesura preventiva, ha tornat a obrir les portes.

La institució familiar Igualada, de Jorba, és el centre més afectat actualment.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.