TORNAR

Capellades prepara la tornada a l’escola amb Camins segurs escolars

Durant aquestes últimes setmanes, els carrers de Capellades s’han omplert de colors donant sentit als Camins Segurs.

ensenyament
Dilluns, 31 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El projecte Camins segurs s’ha dut a terme en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, es va iniciar durant el Consell d’Infants del 2018, s’ha treballat de forma transversal amb les diferents regidories i actualment es troba en la darrera fase d’execució.

PUBLICITAT

El projecte Camins segurs va ser iniciat dins el marc del Consell d’Infants l’any 2018, en què els consellers i conselleres de Capellades, després de molts mesos de treball, van identificar en una primera fase, aquelles zones del municipi més freqüentades i van vetllar perquè fossin segures.
En una segona fase, els infants van pensar quines accions es podrien realitzar per fer visible i assegurar les zones infantils, com ara les entrades i sortides de les escoles, els parcs infantils i altres punts urbans.
Durant la tercera fase, i amb el projecte entre les mans, els consellers i conselleres van intervenir en un Ple de l’Ajuntament per exposar tot el que havien fet. L’equip de govern va aprovar aquest projecte, amb el compromís d’executar-lo.  
La fase d’aplicació han quedat plasmades en forma de pintura als carrers de Capellades. El projecte beu del Pla Educatiu d’Entorn i s’ha treballat transversalment amb àrees com Educació, Participació ciutadana, Urbanisme o Governació, i ha sigut dinamitzat pels tècnics d’Educació, Joventut i Participació ciutadana de l’Ajuntament de Capellades.

Els treballadors municipals de la Brigada posen a punt l'Escola Bressol i l'escola Marquès de la Pobla
Aquests dies s'està acabant les diferents actuacions previstes a l'edifici de l'Escola Bressol.
Primer s'hi va treballar per arreglar la canal i les diferents filtracions que s'hi havien produït. Després, s'ha actuat al pati també amb el tema de les aigües i els entollaments que s'hi produïen. Finalment, s'ha arreglat els petits desperfectes habituals de cada curs, i s'ha deixat a punt per començar ja el nou curs escolar.
Pel que fa a l'escola Marquès de la Pobla la Brigada també ha hagut d'arreglar una filtració d'aigua i els diferents desperfectes relacionats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.