TORNAR

"Al Col·legi Jesús-Maria seguim tots confinats però molt ben connectats"

Espai patrocinat

ensenyament
Dimarts, 19 maig 2020. 13:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els alumnes de l’escola Jesús-Maria d’Igualada, que fa dos mesos que estan confinats a casa, ja poden treballar de manera total des de les seves llars. Tots ells, des de primer fins a sisè de Primària, disposen d’equipament informàtic i de connexió a internet per poder seguir amb total normalitat el trimestre de manera telemàtica.

Cal destacar que, perquè això hagi estat possible, s’han posat en col·laboració diferents entitats de la ciutat, començant pel mateix Ajuntament d’Igualada, que ha ofert targetes de connectivitat, seguint per l’Escola Anoia, que ha ofert equips Chronebook, fins arribar a la mateixa escola per la cessió del material informàtic amb connexió i acabant per la Creu Roja que s’ha fet càrrec de la seva distribució.

Amb l’objectiu complert, podem dir doncs, que el risc de vulnerabilitat i exclusió dels alumnes del Col·legi Jesús-Maria és nul, per tant, l’escola segueix impartint les classes de manera telemàtica amb la participació de tot l’alumnat. Els nens i nenes, juntament amb tot el claustre de professors, realitzen de manera diària diferents videoconferències i tasques que es proposen setmanalment. Cal esmentar que aquestes tasques denoten les ganes i la motivació dels alumnes ja que són d’una gran qualitat.

Per acabar, no ens volen oblidar de les famílies i del professorat de l’escola ja que aquesta gran feina no hagués estat possible sense la seva ajuda. Les famílies, des de les seves llars, contribuïnt amb la seva inestimable col·laboració, i els professors, també des de casa, en tot moment al costat de tots els nens i nenes i les seves famílies amb dedicació i atenció plena en tot moment, i en conjunt, possibilitant així, un excel·lent treball entre família i escola.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.