TORNAR
PUBLICITAT

La darrera promoció de l'UPC Igualada es gradua

Agraïment i satisfacció per part de l’alumnat a l’hora de graduar-se al Campus Universitari d’Igualada

ensenyament
Diumenge, 8 juliol 2018. 03:00. Joan Gual Godó.
D'un cop d'ull

Aquest passat 29 de juny es va celebrar la cerimònia de graduació al Campus Universitari en estudis d'Enginyeria Química i d'Organització Industrial. L'alumnat ha mostrat força agraïment cap al professorat pels esforços realizats.

PUBLICITAT

El Campus Universitari d'Igualada va celebrar el passat divendres, 29 de juny la cerimònia de graduació dels alumnes que han finalitzat aquest curs els seus estudis dels graus d'Enginyeria Química i d'Enginyeria en Organització Industrial. En total han estat 21 nous enginyers. Aquesta ha estat la quarta promoció que es gradua en el Campus Universitari d’Igualada i que ha realitzat tot el Grau en aquest nou espai

L'alumnat va tenir paraules d’agraïment i felicitació per la tasca al professorat i pels esforços realitzats, a més d’algun consell de futur als alumnes. En els parlaments també es va assenyalar que aquesta és la darrera promoció que finalitza els estudis d'enginyeries amb un títol de la Politècnica, ja que el proper curs la UdL assumirà el control de tots els títols que s'imparteixen a Igualada.

A l’acte hi van participar els alumnes, la padrina de la promoció i professora, Rosa Cuadros, Anna Bacardit, directora de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, entre d'altres amb càrrecs a l'Ajuntament com tinents i regidors.

 

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.