TORNAR

Dilluns es constitueix el primer Consell d'Infants de Vilanova del Camí

Està integrat per 23 nens i nenes que representaran els infants del municipi

ensenyament
Diumenge, 11 desembre 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dilluns vinent, 12 de desembre, es constituirà formalment el primer Consell de Participació Territorial de la infància de Vilanova del Camí, després d'un procés que es va iniciar el passat mes de juliol, amb l'aprovació del seu reglament pel Ple de l'Ajuntament de Vilanova del Camí.

Durant aquests darrers dos mesos, a partir de l'inici del nou curs escolar, s'ha dut a terme el procés electoral previst dins l'esmentat reglament en què hi han participat els alumnes de 5è i 6è de les 3 de les escoles de primària vilanovines i també dels escolars vilanovins d'aquestes edats, però que estudien en centres d'altres municipis. Durant aquest procés es van presentar 66 candidatures, de les quals 23 van ser escollides com a membres del Consell d'Infants. També es van escollir 18 suplents.

La sessió de constitució del Consell d'Infants es farà aquest dilluns, a les 7 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilanova del Camí. També es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l'ajuntament vilanoví.

En el transcurs de la sessió plenària es farà la presentació del Consell d'Infants i el nomenament dels consellers i conselleres. També es farà un reconeixement a tots els nens i nenes que van presentar candidatura durant el procés electoral. Seguidament, s'obrirà un torn de paraules entre els participants i assistents. L'acte acabarà amb un aperitiu.

El Consell d'Infants es reunirà mensualment amb tècnics del departament d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova del Camí per debatre sobre les necessitats de la infància i presentar i prioritzar propostes, que es traslladaran a l'ajuntament vilanoví.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.