TORNAR

Es dispara el nombre de confinats als centres educatius de l’Anoia

Aquest divendres es registren 31 grups escolars confinats, 9 més que divendres passat. El nombre de persones confinades, entre alumnes i professionals, també ha crescut la darrera setmana: de 534 a 726

ensenyament
Divendres, 20 novembre 2020. 09:25. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després d’unes setmanes d’estabilitat i, fins i tot, de descens, la corba de grups i persones confinades als centres d’ensenyament de l’Anoia canviava la tendència divendres passat, tornant a l’alça. Fa una setmana, divendres 13 de novembre, el departament de Salut registrava 22 grups i 534 persones confinades als centres. Aquest divendres, les dades mostren un creixement significatiu d’aquests indicadors: actualment hi ha 31 grups i 726 escolars, docents i altres professionals dels centres d’ensenyament anoiencs confinats.

Hi ha 19 grups confinats a Igualada, amb 425 persones confinades; 5 grups i 124 persones confinades a Masquefa. Montbui té 2 centres confinats, amb 52 persones confinades. També té dos grups escolars confinats el municipi de Calaf, amb 35 persones que han de fer quarantena a casa. Tres municipis tenen un grup confinat: Jorba (41 confinats), Tous (17) i Vilanova del Camí (31).

El centre amb més grups escolars confinats és l’Institut Milà i Fontanals, d’Igualada, amb quatre grups i 57 persones confinades. Dos centres anoiencs tenen tres grups confinats: l’institut Joan Mercader, d’Igualada (64 confinats) i l’Institut de Masquefa (69). L’escola Anoia (58), l’escola Dolors Martí (52), l’escola Maristes (37) i l’escola Mare del Diví Pastor (54), tots d’Igualada, tenen dos grups confinats. Finalment, hi ha 13 centres amb un grup confinat: l’Escola Oficial d’Idiomes (31), l’institut Badia i Margarit (16), l’escola Jesús Maria (27), l’escola Mowgli (27), d’Igualada; l’escola Alta Segarra (17) i l’insitut Alexandre de Riquer (18), de Calaf; la Institució Igualada (41), de Jorba; l’escola El Turó (21) i l’escola Vinyes Verdes (21), de Masquefa; l’escola Cérvola Blanca (17), de Tous; l’escola Marta Mata (31), de Vilanova del Camí. Segons el departament d’Educació, hi ha tres centres anoiencs amb persones confinades però sense grups confinats: l’escola Àuria d’Igualada, amb 2 persones confinades; l’escola Font del Roure, de Masquefa (13 persones confinades) i l’Institut Guinovarda, de Piera (1 persona confinada).

A Catalunya hi ha tres centres confinats completament, 1.475 grups i 35.071 persones confinades (33.442 alumnes i 1.629 professionals).

Les dades dels casos COVID-19 als centres educatius s'obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l'aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és aquest divendres 20 de novembre, a les 7.36 h.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.