TORNAR

Educació aïlla 73 alumnes i professionals de l'Institut de Montbui

És el centre amb més persones en quarantena, per davant de l’Institut Milà i Fontanals (43)

ensenyament
Dimarts, 9 febrer 2021. 09:55. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La xifra de grups escolars confinats a l’Anoia continua baixant. Paral·lelament al descens dels índexs de transmissió i del risc de rebrot, les dades d’afectació de la pandèmia als centres educatius sgueixen la mateixa tendència. Actualment hi ha 11 grups aïllats i 229 persones confinades, sumant alumnes, docents i altres professionals dels centres. Dimarts passat, aquestes xifres eren 21 i 513, respectivament.

Segons les darreres dades del Departament d'Ensenyament, hi ha 11 grups escolars confinats a l’Anoia, que sumen 229 persones en quarantena.

Els centres més afectats són l’Institut de Montbui, amb 3 grups confinats i 73 persones aïllades, seguit per l’Institut Milà i Fontanals, d’Igualada, també amb 3 grups confinats i 43 persones en quarantena.

Tenen un grup confinat l’Escola el Turó, de Masquefa (20 confinats); l’escola Pompeu Farbra, de Vilanova del Camí (25); l’Institut de Masquefa (22); l’Institut Escola renaixença, dels Hostalets de Pierola (22) i l’Institut Guinovarda, de Piera (22). l’Institut Molí de la Vila, de Capellades i l’Institut Pla de les Moreres, de Vilanova del Camí, registren una persona en confinament, sense grups aïllats.

Al conjunt de Catalunya, els grups escolars confinats per COVID-19 són 1.477, 126 menys que en el darrer balanç, segons dades del Departament d'Educació. Representen el 2,05% del total. Hi ha 35.761 persones confinades, 3.193 menys que en el darrer balanç: 34.010 alumnes (-3.043), 1.671 docents i personal d'administració i serveis (-140) i 80 de personal extern (-10). Pel que fa als centres tancats, n'hi ha cinc, tres menys que en el darrer balanç, i representen el 0,10% del total. Hi ha 877 centres amb algun grup confinat, el 17,18% del total.

Les dades dels casos COVID-19 als centres educatius s'obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l'aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és dimarts 2 de febrer.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L'ANOIA


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.