TORNAR
PUBLICITAT

L'Emili Vallès obrirà una línia nova de P3 per absorbir la demanda de places públiques

Segons Educació ”hi havia una quinzena de famílies que havien demanat plaça pública” i no tenien encara plaça

ensenyament
Divendres, 19 juny 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La decisió l'ha pres els darrers dies el Departament d'Educació, vista l'alta demanda en les preinscripcions de centres públics. Així, amb la nova línia pública sorgida de la reconversió de l'Ateneu, el curs 2020-2021 començarà amb dues línies públiques més de P3.

PUBLICITAT

La Generalitat augmentarà les línies d'escola pública de P3 amb una línia addicional a l'Emili Vallès. El departament ha pres la decisió ja que hi havia unes 15 famílies que havien posat com a opció prioritària l'escola pública en les preinscripcions i "no tenien plaça". Amb aquesta solució, "es garanteix que tots aquells que van demanar una plaça pública, en disposin."

A Igualada, segons les dades que va avançar l'entitat La Pública, que agrupa les AMPA dels centres de titularitat municipal, les preinscripcions en centres públics d'ensenyament van superar per primer cop el 50%. A P3, hi havia una cinquantena més de preinscripcions respecte l'any 2019 (229 enguany), de manera que tot i la creació d'una nova línia pública a l'Ateneu (que va tenir una demanda molt alta) no es van poder satisfer totes les peticions. 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.