TORNAR

L'escola Waldorf de Copons va fer ahir les seves portes obertes

L’Ametller de Copons va fer ahir la primera de les dues portes obertes que farà l’escola

ensenyament
Diumenge, 14 febrer 2016. 03:00. Otger Gabarró.
D'un cop d'ull

L'escola l'Ametller de Copons, que imparteix l'educació Waldorf, va obrir ahir les seves portes per ensenyar aquest tipus d'educació pionera a la comarca. La jornada va comptar amb la presència de la Doctora pediatra antroposòfica Adriana Cordon, que va parlar de la salut en aquest tipus d'educació

PUBLICITAT

L'Ametller de Copons va obrir ahir les seves portes a tots els pares i mares que han de prendre la difícil decisió de triar a quina escola porten els seus fills. Aquesta és una escola diferent i pionera a la comarca i a Catalunya. L'escola educa els seus nens i nenes amb aquesta educació, nascuda a Alemanya el 1919 de la mà de Rudolf Steiner. I és que Alemanya és el referent de l'educació Waldorf, ja que compta amb una molta acceptació al país i amb grans escoles que imparteixen aquesta educació, amb centres de fins a 800 alumnes. Les portes obertes van comptar amb la participació de la Doctora pediatra antroposòfica Adriana Cordon, i els pares i mares van poder fer-li preguntes i resoldre tots els dubtes al respecte sobre aquesta educació. Teresa Gual, Imatge d'ahir a les portes obertes de l'Ametller a Coponsmestra de l'escola, explica que un dels punts forts de l'escola és que «no hi ha res sintètic, totes les joguines són de fusta, perquè sigui més natural, per aportar caliu i olors». També destaca que l'escola vol aconseguir que cada alumne sigui diferent, ja que «cadascú té un ritme i cadascú és diferent. Per això es deixa fer molt el que els alumnes vulguin i es potencia el joc lliure, ja que a través del joc es dóna peu a la creativitat». I és precisament la creativitat i la potenciació de les arts els dos pilars que donen valor afegit a l'Ametller.

El 27 de febrer hi haurà una nova oportunitat per conéixer les instal·lacions i l'entorn de l'escola, a les segones portes obertes que farà l'Ametller, amb la presència de la mestre Núria Albajar.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.