TORNAR
PUBLICITAT

Les Escolàpies reben la Certificació d'Escola Multilingüe

El centre igualadí, reconegut pel seu sistema d’aprenentatge de l’anglès

ensenyament
Dissabte, 13 gener 2018. 04:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'aprenentatge de llengües estrangeres és una realitat a les Escolàpies des de fa anys. Ara, el centre en té el reconeixement amb la Certificació d'Escola Multilingüe que ha atorgat la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. 

PUBLICITAT

La reben les escoles que demostren l'aplicació d'iniciatives multilingües diverses amb creativitat i eficàcia en el març d'un projecte lingüístic estructurat i coherent, garantia d'innovació i qualitat. 

L'anglès és la llengua estrangera principal a l'escola i s'inicia el seu aprenentatge a la Llar d'infants, on l'alumnat de 2 a 3 anys té una sessió setmanal en què mitjançant el joc, les cançons i les imatges es familiaritzen amb aquesta nova llengua. A partir de P3 s'inicia l'aprenentatge més sistemàtic. 

Hi ha dos auxiliars de conversa nadius per facilitar que tant a Infantil com a Primària l'alumnat pugui gaudir de temps de conversa. Els auxiliars hi són també a l'hora de Plàstica per enriquir l'aprenentatge de la llengua anglesa i el nivell de vocabulari. Així mateix, els auxiliars de conversa participen en l'activitat extraescolar Englishparty de l'alumnat d'infantil i Cicle inicial.

L'escola ofereix a aquest alumnat l'opció de presentar-se als exàmens YLE de Cambridge per obtenir una certificació oficial del seu nivell. De fet, el nivell d'assoliment de la competència en anglès en les proves de Competències Bàsiques del Departament d'Ensenyament cada curs és bastant superior a la mitjana de Catalunya.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.