TORNAR

Les escoles bressol públiques d'Igualada sumen 185 inscripcions i un 93% d'ocupació a P-1

El curs de P-0 continua sent el que té menys demanda

ensenyament
Dijous, 22 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La inserció del Rusc, integrada ja plenament a la xarxa municipal de llars d'infants, ha augmentat la demanda de places a les llars d'infants públiques d'Igualada. Les línies de P-1 i P-2 del Rusc i de la Lluna han esgotat les places.

Segons les dades que ha facilitat l'Ajuntament d'Igualada de les inscripcions a les llars d'infants municipals, les sol·licituds per al curs 2021-2022 han fet un salt respecte als darrers anys. En total, segons les dades de mitjan juliol, hi ha hagut 185 inscripcions. El curs anterior, la demanda va ser superior a l'oferta a les línies de P1, on es va fer curt. Enguany, les línies de P-1 han estat les que han tingut més demanda i gairebé s'han exhaurit les places: un 93% estan ocupades. 

Les dues escoles bressol públiques que tenen una sola línia, el Rusc i la Lluna, han fet el ple d'ocupació tant en P-1 com en P-2. En ambdós casos, l'oferta era de 13 i 20 places i s'han esgotat. Han quedat 12 infants en llista d'espera que podran ser derivats a l'Espígol o la Rosella, on encara resten places. A l'Espígol -zona ponent- i a la Rosella -a les Comes-, vinculades a escoles públiques, l'oferta de P-1 s'ha completat gairebé. S'ofertaven 52 places entre els dos centres i han quedat cinc vacants en total.

Pel que fa a les línies de P-0 són les que han tingut menys demanda. Cada escola bressol posava a disposició vuit places i només a la Rosella se n'ha ocupat més de la meitat, sis. Les dades d'inscripcions, 185 sobre 230, són les més altes des del 2016, quan van ser 170 infants inscrits, tot i que en aquella ocasió eren només tres les escoles bressol. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.