TORNAR
PUBLICITAT

La Gaspar farà un cicle superior de Gràfica Audiovisual el curs vinent

Els alumnes que tinguin fet el grau superior de Gràfica Publicitària podran tenir el títol amb un curs més

ensenyament
Dijous, 6 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Generalitat ha donat la llum verda perquè l'Escola Gaspar Camps aculli estudis de Gràfica Audiovisual, amb un cicle superior. Tindrà una durada de dos anys i es començarà amb una oferta de 30 places.

L'alcalde d'Igualada Marc Castells, acompanyat de Raquel Camacho, directora de la Gaspar Camps, i Ester Comenge, docent del centre, anunciava que la Gaspar Camps tindrà un cicle superior de Gràfica Audiovisual el curs 2021-2022. "Un grau completament municipal", es recalcava en la presentació. L'escola Municipal d'Art i Disseny adequarà els espais i ampliarà els equipaments tècnics per oferir aquest nou cicle que complementa i potencia l'oferta ja existent. El cicle es podrà cursar en la modalitat de 2+1, és a dir, que els alumnes que ja han cursat el Grau Superior de Gràfica Publicitària només hauran de fer un curs per obtenir el títol de Grau Superior de Gràfica Audiovisual.

El curs constarà de set mòduls formatius entre els que destaquen Guió i Estructura Narrativa, Història de la Imatge Audiovisual o Tècniques 3D a banda dels projectes pràctics que es faran. La directora del centre, Raquel Camacho, explica que "no només és una ampliació d'estudis, l'alumnat amb això encara ampliarà més les competències professionals. Hem dissenyat un itinerari molt complet: l'alumne pot iniciar un grau mitjà, complir el seu grau superior de Gràfica Publicitària i amb un any més obtindrà ja les competències de Gràfica Audiovisual. Tindrà dos graus superiors". 

El batlle Castells manifestava que "això és un salt de qualitat" i permetrà "que vinguin alumnes d'altres punts de Catalunya". Castells feia un agraïment a les regidores que els darrers anys han estat al capdavant de l'àrea d'Ensenyament com Maribel Cuadras, Marisa Vila i ara Patrícia Illa. Afegia que "l'escola Gaspar Camps es troba en un moment exhuberant i queda palès en les cares dels seus alumnes". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.