TORNAR
PUBLICITAT

Els grups escolars confinats per coronavirus a l'Anoia són 19

Són les xifres de grups tancats més baixes des de l’inici d’octubre

ensenyament
Dimarts, 17 novembre 2020. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dimecres 17, hi havia 435 alumnes i docents confinats en total. No hi ha cap centre tancat. A Masquefa, l'escola Font del Roure ha reobert, però es mantenen 13 persones en quarantena.

L'Anoia presentava aquest dimarts 17 xifres de grups tancats inferiors amb les que s'arrencava la setmana. Aquest dimarts 17, els grups confinats eren 19. Es manté la reducció i estabilització dels grups, alumnes i docents aïllats. A finals d'octubre, la xifra estava sempre per sobre dels 40. Dels 19 grups tancats ara, cap d'escola bressol i l'afectació a secundària ha baixat de manera considerable.

Segons el Departament d'Educació els centres més afectats són l'INS Milà, a Igualada, amb quatre grups aïllats i l'Escola Anoia d'Igualada, amb tres. Hi ha quatre centres que tenen dos grups en confinament: l'escola Turó a Masquefa, l'Escola Jesús Maria a Igualada, els Maristes i l'Institut de Montbui. Hi ha quatre escoles més amb un sol grup confinat. Les dades dels casos COVID-19 als centres educatius s’obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l’aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és aquest dimarts 18 de novembre, a les 7.

PUBLICITAT

1 Comentaris

A

Albert

Igualada

13 d'octubre 2020.23:04h

Respondre

El 2 grups del Garcia Fosses ja han passat la quarentena i aquest dimarts 13 han tornat a l’escola, Les dades que apareixen a la web del departament d’Eduació no estan actualitzades.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.