TORNAR
PUBLICITAT

Els grups escolars confinats a l’Anoia pugen a 23

Continua tancada l’escola bressol municipal La Cadireta, del Bruc

ensenyament
Divendres, 4 desembre 2020. 11:24. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La setmana acaba amb una pujada significativa de grups confinats i persones en quarantena als centres escolars de l’Anoia, paral·lelament a la crescuda dels indicadors de transmissió de COVID-19 en general. Si divendres passat es registraven 9 grups confinats a la comarca, ara ha pujat fins a 23. També ha pujat el nombre de persones en quarantena, entre alumnes, docents i professionals dels centres: ha passat de 228 a 537 en set dies. L’escola bressol municipal La Cadireta, del Bruc, és un dels quatre centres escolars tancats al país a causa dels contagis.

PUBLICITAT

Fa just set dies escrivíem sobre el descens de grups confinats als centres d’ensenyament de l’Anoia, que havien passat de 22 grups i 534 persones confinades el dissabte 14 de novembre fins a 9 grups i 228 persones dissabte passat. Aquesta setmana, i paral·lelament al nou repunt dels indicadors a escala general, la corba ha tornat a pujar: segons el departament d’Educació avui s’han registrat 23 grups confinats i 537 persones dels centres educatius  anoiencs en quarantena.

El nombre de grups escolars confinats per un cas de COVID-19 també ha pujat al conjunt del país. Avui és de 827, 35 més que ahir dijous. Hi ha 19.916 persones confinades, 845 més que en el balanç anterior: 18.942 alumnes, 940 docents i personal d'administració i serveis i 34 personal extern. Hi ha quatre centres tancats: L’Escola El Roser – ZER Alt Segrià de Torre-serona se suma a l'Escola Santa Margarida–ZER Alt Berguedà de Gósol, l'Atlètic Terrassa Hockey Club i la Llar d'Infants La Cadireta del Bruc.

Dels 23 grups confinats a l’Anoia, 12 es troben a Igualada: l’Institut Milà i Fontanals té 5 grups confinats, amb 86 persones confinades; l’escola Maristes té dos grups i 38 persones en quarantena. Cinc centres igualadins tenen un únic grup confinat: l’escola Anoia (44 persones confinades), l’escola Àuria (30), l’escola de l’Ateneu (30), l’escola Igualada (19) i l’institut Joan Mercader (34).

L’escola Cérvola Blanca, de Tous, té 2 grups en confinament, amb 39 persones confinades. L’Insitut de Masquefa i l’institut Molí de la Vila, de Capellades, també tenen un grup confinat, amb 24 i 30 persones en quarantena, respectivament. La institució familiar Igualada, de Jorba, és el centre amb més persones confinades: 142, amb 5 grups confinats. Hi ha dos centres, l’institut de Montbui i l’escola Mare de Déu del Portal, que tenen una persona en quarantena, però que no han hagut de confinar grups.

L’escola bressol municipal del bruc, La Cadireta, amb 19 persones en quarantena, ha estat tancada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.