TORNAR
PUBLICITAT

Igualada destina 112.500 euros a ajuts a centres d'estètica, teràpies i ensenyament

Hi ha 14 sol·licituds que encara estan pendents i poden ser ateses

ensenyament
Dijous, 24 desembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El consistori feia aquest dimarts balanç dels ajuts directes convocats per atorgar a les empreses que treballen en l'àmbit de l'ensenyament, la cultura i els centres d'estètica, teràpies naturals i tatuatges. Es tracta d'ajuts provinents del pressupost municipal, que es van tirar per donar suport específic a aquests sectors no inclosos en les subvencions directes de la Generalitat del mes de maig.

PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Igualada ha atorgat aquest mes 57 ajuts, per un valor de 1.000 euros, a persones físiques o jurídiques amb activitats econòmiques relacionades amb l'ensenyament i la cultura. Entre els beneficiaris hi ha escoles, tant de formació reglada com d'altres tipus de formació, escoles de conducció i centres d'anglès, de repàs, de música i d'altres activitats extraescolars; també s'han subvencionat sales d'exposicions i guies turístics. També s'han aprovat 45 sol·licituds relacionades amb una línia de suport a centres d'estètica, teràpies naturals i els tatuatges.

En aquest cas, les ajudes són de quantitats entre 500 i 1.000 euros, en funció de si l'activitat que desenvolupen és únicament la descrita o si la combinen amb alguna altra. A més, hi ha 14 sol·licitants més que estan pendents de resoldre alguna qüestió relacionada amb la documentació presentada.

Segons Jordi Marcé, "aquests ajuts s'han convocat perquè, arran de la segona onada epidemiològica, el Govern de la Generalitat va prohibir serveis que impliquessin un contacte personal proper, tret dels serveis essencials, sanitaris o sociosanitaris". El regidor destaca que l'Ajuntament "ha destinat 112.500 euros a donar suport directe a les empreses locals per pal·liar els efectes econòmics provocats per la pandèmia".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.