TORNAR

Llum verda a la implantació del primer cicle d'Educació infantil a l'Escola Torrescasana de la Torre de Claramunt

El centre està format majoritàriament per alumnes de la urbanització Pinedes de l’Armengol i de Vilanova d’Espoia

ensenyament
Dilluns, 27 juny 2022. 09:09. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Direcció General de Centres Públics del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha atès la demanda de l'Ajuntament de la Torre de Claramunt i ha donat llum verda a la implantació del primer cicle d'educació infantil a l'Escola Torrescasana, situada al nucli de Vilanova d'Espoia. L'OK s'ha donat després d'una visita a les instal·lacions i de la redacció d'un informe tècnic favorable.

PUBLICITAT

L'Escola Torrescana és un centre docent de titularitat pública que està format majoritàriament per alumnes de la urbanització Pinedes de l'Armengol i de Vilanova d'Espoia. El curs 2004-05 va estrenar instal·lacions noves al mateix municipi, durant el curs 2007-08 es va aprovar el projecte d'ampliació de l'edifici i el curs 2011-2012 es va inaugurar l'escola amb tots els espais.

Manel Puig, regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de la Torre de Claramunt, ha assenyalat que "aquest grup de 1r Cicle d'Educació Infantil ha estat funcionant de forma provisional durant aquest curs amb un grup de 10 infants d'1 i 2 anys. L'experiència ha estat molt positiva tant per part dels pares com de l'escola. Amb aquesta resolució podem estabilitzar aquest grup i servei als nuclis de Vilanova d'Espoia i Pinedes".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.