TORNAR

El medi ambient i la perspectiva de gènere, eixos de treball del Consell d'Infants de Capellades

El medi ambient i la perspectiva de gènere, eixos de treball del Consell d’Infants de Capellades @AjdeCapellades

ensenyament
Diumenge, 6 febrer 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El medi ambient i la perspectiva de gènere són els dos eixos de treball del Consell d'Infants de Capellades. Els joves ja han realitzat la primera sessió, dedicada a l'aigua. La segona es dedicarà al paper de la dona en el món científic.

Els membres del Consell d'Infants de Capellades ja han fet la primera sessió de treball d'enguany, dedicada al medi ambient. Els estudiants van conèixer, de la mà del tècnic en medi ambient del Consell Comarcal, Biel Castells, els usos de l'aigua. Prenent com a referència la Bassa de Capellades, on es va dur a terme la sessió. Allà van conèixer l'evolució dels registres d'aigua a l'aqüífer, condicionats per les condicions climàtiques i per l'explotació industrial i de consum, a través de dinàmiques de joc, que ara adaptaran per fer-les als seus centres.

A partir d'aquesta experiència, a la propera sessió, relacionaran aquests coneixements amb el paper de la dona en aquests processos industrials i en el món científic, seguint igualment dinàmiques de joc.

En finalitzar les dues sessions, els membres del consell faran un treball final que es plasmarà en un gran mural exposat en un mur de la vila.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.