TORNAR

S'obre el període de preinscripció per al pròxim curs al Campus Universitari Igualada-UdL

La gran novetat del curs vinent serà l’estrena del nou edifici del passeig Verdaguer, que permetrà reforçar l’oferta d’estudis en l’àmbit de la salut. També s’amplien els del sector de les enginyeries

ensenyament
Dimarts, 6 juny 2023. 09:42. Redacció AnoiaDiari.

La gran novetat del curs vinent serà l'estrena del nou edifici del passeig Verdaguer, que permetrà reforçar l'oferta d'estudis en l'àmbit de la salut. També s'amplien els del sector de les enginyeries

La Universitat de Lleida (UdL) inicia el procés de preinscripció universitària avui, dia 6 de juny. Com a novetat pel curs vinent 2022-23, el Campus Universitari Igualada-UdL estrenarà un nou edifici situat al Passeig Verdaguer d'Igualada, que reforçarà els estudis relacionats amb la salut.

Aquestes noves instal·lacions acolliran els estudiants del grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia que la Universitat de Lleida ofereix a la ciutat. Actualment, aquests programes estan ubicats provisionalment a l'edifici de La Teneria. El nou centre, amb una capacitat per a 500 estudiants, comptarà amb una passarel·la interna que connectarà amb el centre 4D Health, un destacat centre de simulació clínica situat al costat mateix del nou edifici del Passeig Verdaguer, on els estudiants realitzen pràctiques de simulació, sent líder a Europa en aquest àmbit.

Pel que fa a les enginyeries, el Campus d'Igualada ofereix el grau en Enginyeria Informàtica, el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística (l'única universitat pública catalana que ofereix aquest programa), el grau en Enginyeria Química, i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, l'únic d'Europa en aquesta especialitat. A més, la Universitat de Lleida també ofereix tres graus en enginyeria parcialment al Campus d'Igualada: Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, i Enginyeria de l'Energia i Sostenibilitat. Els estudiants podran cursar els dos primers anys d'aquests programes a Igualada i els dos últims al Campus de Lleida.

En l'àmbit de l'economia i l'empresa, el campus d'Igualada ofereix el grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), així com el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i ADE.

En totes les titulacions, els estudiants realitzaran pràctiques acadèmiques en empreses, institucions o entitats per adquirir coneixements pràctics que facilitin la seva inserció laboral. El Campus d'Igualada també brinda l'oportunitat d'obtenir dobles titulacions internacionals amb les universitats Facens de Brasil i Novia UAS de Finlàndia.

Es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del Campus Universitari Igualada-UdL en aquest enllaç.

Del 6 al 30 de juny es podrà realitzar la preinscripció universitària en línia. Més informació sobre el tràmit aquí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.