TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

Anna Coral: “Tots els nostres proveïdors estan actius i el subministrament de productes està totalment garantit”

El teletreball i l’inici del tercer trimestre en format virtual situen el material escolar i oficina com a necessitat bàsica per continuar l’activitat els propers mesos

Empresa
Dimecres, 15 abril 2020. 21:54. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Bureau Vallée Igualada és un comerç local dedicat al subministrament de material escolar i d'oficina, sector que com el de la salut, l'energia o l'alimentació ha estat assenyalat per l'Estat d'Alarma com a proveïdor de béns de primera necessitat durant l'emergència sanitària provocada pel Covid-19. D'una banda, per abastir tota l'activitat administrativa d'empreses i sector públic que s'ha derivat als domicilis particulars, sostenint l'activitat del teletreball. De l'altra, com ha assenyalat a l'AnoiaDiari l'Anna Coral, responsable de comunicació de Bureau Vallée Igualada, per aprovisionar amb tot el material necessari a particulars i en especial, a les tasques dels alumnes que continuaran el tercer trimestre de forma telemàtica.

Vostès són un dels serveis essencials previstos durant l'Estat d'Alarma?
Sí, com a subministradors de material escolar, d’oficina i informàtica som considerats un servei essencial durant aquesta situació d’Estat d’Alarma. Des del primer dia, tant nosaltres com els nostres proveïdors hem pogut seguir actius, adaptant-nos a la situació del dia a dia. Els nostres clients, particulars i empreses han pogut seguir fent les seves comandes de forma telemàtica amb entrega a domicili o recollint-ho a la botiga.

Com han viscut l'inici del tercer trimestre per als escolars?
Moltes famílies s’han trobat sense el material necessari per poder seguir adequadament les classes aquest trimestre per això, molts han hagut de tornar a comprar alguna llibreta, colors, llapis... Els més grans que fan classes online han demanat material informàtic com auriculars, ratolins o càmeres web. Ara caldrà veure com evoluciona el curs i quines són les necessitats que van sorgint.

Han pogut mantenir el servei de botiga durant tota la quarantena?
Sí, tot i no haver pogut obrir la botiga fins a l’aixecament del confinament perimetral de la Conca hem treballat des de casa atenen les comandes per correu electrònic i telèfon. Els nostres proveïdors han seguit operatius i hem pogut fer entrega de les comandes directament a casa dels clients. En el moment que es va aixecar el confinament perimetral de la zona vam poder accedir a la botiga i treballar des de dins. Durant els matins els clients poden venir a recollir les seves comandes, ja que la botiga està oberta seguint totes les mesures de prevenció que recomana el govern.

Quin horari tenen aquests dies?
La botiga està oberta de dilluns a dissabte des de 10 del matí fins a la 1 del migdia.

A través de quins serveis se'ls hi pot fer una comanda?
Els nostres clients poden fer les comandes a través del correu electrònic bv.igualada@bureau-vallee.es, al telèfon 93 768 14 04 i també pel nostre perfil a les xarxes socials de @bureauvalleeigualada.

Han notat canvis de tendència en la compra d'algun tipus de producte?
Sí, hem notat una disminució de vendes però a la vegada hi ha hagut un augment molt notori de productes bàsics per l’oficina, sobretot paper i cartutxos de tinta. Pel que fa a material escolar hi ha hagut un increment en tot allò referent a manualitats, pintures, plastilines... També hem de destacar que la venda d’ordinadors, impressores i cadires d’oficina ha pujat els últims dies a causa del teletreball.

La seva cadena de proveïdors està activa?
Al 100%. Tots els nostres proveïdors estan actius i el subministrament de productes està totalment garantit.

Quin material escolar es pot adquirir a Bureau Vallée per seguir el trimestre?
Tota mena de material escolar i d’oficina com paper, llibretes, escriptura, material per fer manualitats... També disposem de material informàtic i mobiliari per poder dur a terme les classes online i el teletreball com ordinadors, tauletes, ratolins, auriculars, etc.

Com preveuen la tornada a l'escola a partir del setembre?
De moment, nosaltres estem programant la tornada a l’escola com teníem previst. Ara és el període en que comencem a preparar les comandes de material escolar pel qual estem en constant comunicació amb els nostres proveïdors. Caldrà estar atents al que pugui passar a l'estiu i avaluar-ho tot amb precaució.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic