TORNAR
PUBLICITAT

Diana Gómez: "L'autèntica essència del meu personatge a 'El crac' es veurà cada cop més"

Parlem breument amb l’actriu anoienca Diana Gómez

gent
Dilluns, 16 gener 2017. 03:00. Carles Pauné Serra.
D'un cop d'ull

La Diana encarna el paper de Carla a la sèrie de Televisió de Catalunya centrada en una història al voltant d'una hipotètica vida de Joel Joan. A més a més, el proper dissabte 21 de gener actuarà a l'Ateneu d'Igualada amb 'La desaparició de Wendy'.

Què és el que ens sorprendrà més d'aquesta segona temporada?

Per una banda, la rivalitat entre Joel Joan i Julio Manrique que aportarà a la sèrie una lluita d'egos incansable i aferrissada (els dos actors encarnen el paper d'ells mateixos). Per l'altre, aquesta temporada no totes les trames giren al voltant del Joel. Així que l'espectador potser sentirà que hi ha més color, i que tots els personatges tenen el seu arc.

...i pel que fa al teu personatge?

Al final de la primera temporada l'autèntica personalitat de la Carla (personatge que interpreta la Diana) es va destapar. En aquesta, trobarem una Carla encara més excèntrica, obsessiva, capritxosa i delirant. Però les coses no li aniran tan bé com abans, i ho anirà portant cada cop pitjor...

Com és treballar amb una producció de les característiques de 'El Crac'?

És molt agraït. Tant el Joel com l'Hèctor (l'altre director) els agrada treballar fins a l'últim detall. Però al mateix temps busquen sortir de la zona de confort, de la comoditat. I és súper divertit.

Després de mesos de rodatge, hi ha alguna anècdota curiosa que puguis compartir?

Per no fer massa spoiler, explicaré que en algun capítol d'aquesta segona temporada, la serp que van portar per fer de mascota de la Carla, la Fetish, era el doble de gran que la de la primera temporada. Era impossible moure-la.

Com t'ha ajudat Igualada i la comarca en el teu desenvolupament professional?

Suposo que són les meves arrels, on vaig començar a somiar en ser una actriu quan fos gran. Va ser on vaig començar a anar a classes de dansa i teatre. Podríem dir que són la base del que sóc.

Per acabar, en quins altres projectes et podrem veure?

Demà dilluns, a part del Crac, també s'estrena la sèrie 'Sé Quién Eres' a Telecinco, on hi tinc un paper petit. Actualment, a més a més, estic de gira amb l'obra de 'La desaparició de Wendy', de Benet i Jornet, dirigida per Oriol Broggi. (La podreu veure a l'Ateneu Igualadí el proper 21 de gener)


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic