TORNAR

Roger Bascones: “El coaching és una eina per impulsar-te a aconseguir el que et proposes”

Entrevista al professor del curs ”Eines de coaching” de CEINA

ensenyament
Dilluns, 5 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El coach Roger Bascones imparteix el curs “Eines de coaching”al centre de formació CEINA, un curs de 30 hores que tindrà lloc de setembre a octubre de 2019. En aquesta formació es donaran les eines per millorar el desenvolupament personal, centrat especialment en l’àmbit laboral, com una forma per millorar l’ocupabiltat.

Roger Bascones

En l’àmbit professional cada cop es valora més la formació en habilitats no tècniques, com el lideratge, la comunicació, la capacitat de treball en equip...

La formació es valora moltíssim perquè t’obre a l’autoconeixement i la capacitació. Ara per ara s'està demanant de manera exponencial tenir eines que siguin proactives per tal d’aportar en equips, com son la intel·ligència emocional, el lideratge o el coaching. Són eines que s’estan demanant molt a les empreses perquè s’estan adonant que  són les persones que les formen i les persones són més que una eina: tenen emocions, pensaments etc..

Què aprendran les persones que s’apuntin al curs “Eines de coaching” que imparteixes a CEINA?

El coaching és una eina per impulsar-te a aconseguir els objectius que et proposes com a repte. En aquest curs s’aprendrà a impulsar-te, a aconseguir aquests objectius i a tenir  eines de com aconseguir-los, o com treballar-ho per a altres persones. Perquè el coaching fa que a través  de preguntes de poder les persones prenguin consciència, per tal que tinguin en compte quines són les solucions, què han de fer per assolir aquests objectius.

A quin tipus de persona va dirigit el curs?

El curs pot anar dirigit a persones que ja hagin fet altres cursos, com per exemple el d’intel·ligència emocional o lideratge, i que vulguin tenir més eines per tal d’autoliderar-se o adquirir competències per tal d’assolir els seus objectius. Però, a més, a persones que tinguin un càrrec intermig en una empresa, o inclús directiu, per tal de capacitar-se d’algunes eines per tractar amb altres persones; eines per gestionar el temps, gestió de conflictes, comunicació...

Per què és important fer-lo?

És important fer aquest curs perquè la formació t’obre la porta per convertir-te en la millor versió de tu mateix. Preparar-se, formar-se, sempre t’apropa a una evolució constant, perquè descobreixes recursos que estaven amagats i els pots desenvolupar per tal d’arribar una mica més enllà i, sobretot, per adonar-te de que sí pots.

Com et pot ajudar en el teu dia a dia aquest curs?

En l’àmbit personal et pot ajudar a gestionar les emocions: quines són les que et potencien per mantenir l’estat d’ànim alt, estar motivat, tenir la il·lusió i la passió per tal d’aconseguir tot allò que et proposes. I també contagiar-ho als altres. En l’àmbit laboral el coaching et dona un impuls brutal al currículum, et pot obrir moltíssimes portes dins empreses de qualsevol sector, ja que s’estan demanant persones que tinguin aquestes competències i habilitats que el coaching proporciona, com el líder coach o el “facilitador” en comptes de “jefe”.

Per més informació d’aquest curs i preinscripcions, cliqueu aquest enllaç.


2 Comentaris

M

Montse

Igualada

25 de setembre 2019.08:02h

Respondre

Bon dia!!
Hem podeu donar més informació si encara estic a temps i horaris del curs??

Moltes gràcies.

R

Roger

Igualada

26 de setembre 2019.23:26h

Hola Montse;
El curs va començar el dia 23 i ja em cursat el segon dia. No tinc clar si podries sumar-te, el millor és que contactis amb CEINA directament. Al final de l’entrevista tens... Llegir més l’enllaç que et redirecciona, sinó pots contactar amb mi i t’informo.
Gràcies

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic