TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament calafí atorga quatre de cada cinc beques esportives sol·licitades

La dotació econòmica per aquestes ajudes s’ha ampliat de 4.000 a 6.300 euros

esports
Dissabte, 3 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Segons les dades del consistori calafí, un 80% de les famílies calafines que van peticionar una beca esportiva, han rebut una resposta positiva de l'Ajuntament. Sis sol·licituds queden encara per resoldre.

L'Ajuntament de Calaf obria el passat setembre un nou període per demanar beques esportives. Les sol·licituds es podien presentar fins al divendres 5 d'octubre i estaven destinades a infants i adolescents de Calaf que es trobessin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. La partida inicial prevista per part de l'Ajuntament era de 4.000 euros però després del gran nombre de sol·licituds, un total de 71, es va ampliar la dotació a 6.298'7 euros. 

Finalment, es van concedir 57 beques, el que suposa un 80% de la demanda. Seguint els criteris de les bases, on s'establia que els més necessitats tindrien un percentatge de beca més gran, 24 nens/es han rebut un ajut d'entre el 50 i 65% en el cost de l'activitat i 33 l'han rebut del 35 al 45%. Hi ha encara sis sol·licituds en llista d'espera i vuit s'han descartat perquè no complien les condicions de les bases o no arribaven a la mínima puntuació. Els criteris de concessió han tingut en compte la renda familiar, la condició de família nombrosa o monoparental, les situacions de violència de gènere, problemes de salut i l'informe emès per l'àrea de Benestar Social, que coneix amb detall cada cas. L'Ajuntament de Calaf compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través d'una subvenció, a l'hora de convocar i atorgar aquestes beques.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.