TORNAR

Els ajuntaments de Capellades i La Torre de Claramunt estrenen en breu pistes de Voleibol mancomunades

L’actuació respon a la manca d’equipaments actuals i a un terme municipal, el de Capellades, amb poc sòl per créixer

esports
Dimecres, 12 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les obres es duen a terme a  l’antiga instal·lació de la Piscina de Ca l’Anton i es preveu que estiguin acabades abans de l'inici de la segona quinzena d'agost

Els ajuntaments de Capellades i La Torre de Claramunt han signat un conveni de col·laboració per construir dues pistes de volei sorra a l’antiga instal·lació de la Piscina de Ca l’Anton.
La regidora d’Esports de Capellades, Anna Xaus, explica com “l’any passat a l’Ajuntament vàrem rebre instància d’un bon grup de jovent i vilatans de Capellades demanant un espai per jugar a volei. Des d’aleshores hi hem estat treballant, valorant-ho i mirant de donar resposta a aquesta demanda. A Capellades ens manquen espais, com tothom sap, i per això hem buscat la col·laboració amb l’Ajuntament de La Torre. Per nosaltres és un bon indret per la proximitat a la nostra vila, annex a una pista esportiva polivalent ja existent, complementant el complex”.
Per la seva banda, des de l’Ajuntament de la Torre de Claramunt, l'alcalde Jaume Riba i el regidor d'esports Manel Puig destaquen com “valorem molt positivament aquest conveni de col·laboració amb Capellades, fet que demostra que la col·laboració i el mancomunatge de Serveis per als ciutadans entre ajuntaments és possible. En aquest cas la recuperació d’un espai geogràficament molt proper a la vila de Capellades que servirà al jovent dels dos municipis per la pràctica de l’esport, en aquest cas el vòlei i que en el futur de ben segur ens obrirà portes per col·laborar en altres àmbits”.
Els treballs van començar a finals de la setmana passada, arreglant l’espai per construir-hi dues pistes, que s’espera estiguin acabades dins la primera quinzena d’agost.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.