Anna Noguera puja al podi al Mundial de Triatló de Llarga Distància

L’atleta igualadina ha quedat tercera a la competició disputada a Pontevedra

Dissabte, 4 maig 2019. 18:51. Redacció AnoiaDiari.

L'atleta igualadina Anna Noguera ha aconseguit un excepcional tercer lloc al Mundial de Triatló de Llarga Distània, disputat aquest cap de setmana a Pontevedra. La igualadina, que és campiona estatal en aquesta modalitat, ha pujat al podi darrera de Judith Corachán i de la belga Alexandra Tondeur, acmpiona d'aquest exigent modalitat.

Noguera ha estat segona als 1500 metres de natació, 48 segons per darrera de la suissa Emma Bilham. A l'exigent circuit de ciclisme, Noguera ha quedat quarta, a 4'53'' de la francesca Manot Genet, que s'havia escapat amb Tondeur, i darrera de Corachán, que ha superat la igualadina. A la cursa a peu, l'Anna Noguera ha disputat una emocionant duel amb Corachán disputant-se el segon lloc, que finalment fou per a Corachán. Tondeur va guanyar aquest tram. Finalment, al primer calaix del podi hi va pujar la belga Alexandra Tondeur (5:48:01), seguida de Judith Corachán (5:50:06) i la igualadina Anna Noguera (5:51:33).