Un arbitratge polèmic acompanya la derrota de l'Igualada a Castelldefels

Els igualadins van jugar els darrers 25 minuts amb dos homes menys

Dilluns, 16 novembre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus van sortir golejats en la seva visita al camp del Baix Llobregat en aquesta jornada cinc, per 3 a 0. Una dura derrota, amb polèmica arbitral, de la que s'haurà de refer l'equip, d'aquí a dues setmanes, contra el San Cristóbal.

Als Canyars, el camp del Castelldefels, es trobaven dos equips que es caracteritzen per fer-se forts a l'àrea pròpia i que tan sols havien perdut un partit aquesta temporada. Els blaus volien refer-se de la derrota davant el Terrassa, però el conjunt de Cabestany no va iniciar el partit de la millor manera i els locals es van sentir còmodes durant el primer quart d'hora. Quan l'equip va començar a dominar el matx, va arribar el gerro d'aigua freda: una jugada per banda i un xut que rebotava en la defensa igualadina i entrava a la porteria.

Tot i aquest revés, l'Igualada va continuar insistint i arribava a la porteria local, sense poder empatar. Al tram final de la primera meitat, van succeir dues jugades que marcarien el duel. Un probable penal no xiulat a l'àrea del Castelldefels -sobre Goran- i tan sols dos minuts més tard, l'expulsió de Romans, en una sortida dubtosa. L'enfrontament es posava molt coll amunt.

A l'inici de la segona meitat, els igualadins van disposar de dues ocasions, que no van poder convertir. Al minut 57, en un contracop local, va caure el 2 a 0. Els blaus no es rendien, però al minut 66, Benito rebia una segona groga de manera incomprensible i els blaus es quedaven amb nou jugadors. Els darrers minuts van ser una lluita constant contra totes les adversitats. Una constant batalla plena d'obstacles, que va provocar el tercer gol local, al minut 83. Derrota dura, no per com competia competit l'equip, però sí pel resultat.