Ariadna Ramos acaba dotzena en triple salt als Europeus Sub-23

La triplista vilanovina va volar fins a 13,02 metres a les semifinals

Dimecres, 15 juliol 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'atleta vilanovina del CA Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, ha participat dels dia 9 al 12 de juliol als Campionats d'Europa Sub-23 que s'han dut a terme a Tallinn (Estònia) amb la participació dels atletes europeus més destacats d'aquesta categoria, nascuts de l' any 1993 al 1995.

La triplista anoienca Ariadna Ramos va participar amb la selecció espanyola Sub-23 en els Europeus que tenien lloc a la capital estoniana. Ramos va assolir dijous la classificació per a la final en la prova del Triple Salt femení. La vilanovina va ser vuitena del seu grup classificatori amb un millor salt de 13,02 metres, que li donava l'accés a la final de divendres. En aquesta final va acabar dotzena, amb 12,46 metres, en una molt meritòria actuació.

La vilanovina, en una imatge dels estatals del 27 de junyDissabte, també a la ciutat bàltica, va participar en el grup B de la classificació del salt de llargada. En aquesta ocasió va quedar catorzena, amb un millor intent de 5,64 metres, per davant de Teresa Errandonea, catorzena del grup A amb 5,19 metres. En aquests Campionats d'Europa Sub-23 de Tallinn hi han participat un total de 41 atletes estatals, entre ells 7 atletes catalans, 4 noies i 3 nois.