PUBLICITAT

Els blaus cauen a Banyoles i es confirma el descens matemàtic

L’Igualada no va reaccionar davant l’efectivitat dels locals

Dilluns, 31 maig 2021. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Les darreres esperances del Club Futbol Igualada per seguir a Tercera Divisió passaven per una combinació de resultats miraculosa. I dins aquesta combinació, calia guanyar forçosament a Banyoles, però els anoiencs no van evitar una contundent derrota per 3 a 0.

Encara quan manquen tres partits per concloure la fase de permanència, el CF Igualada masculí ja ha perdut la categoria. Un any on s'ha acumulat fases de bon joc, amb mals resultats i encara més mala sort, es va resumir en el matx a Banyoles. Es venia d'un bon partit contra l'Horta, a domicili, 3 a 3, però al Pla de l'Estany els locals van fer valer la seva efectivitat i es van endur els tres punts.

Ja al minut 11, un xut local es va convertir en el primer gol, cosa que no va fer desanimar als blaus. Sota la pluja, l'equip de Carlos López seguia insistit i van poder atansar-se a la porteria del Banyoles. Però ja al minut 37, amb un xut col·locat, els locals van marcar el 2 a 0. S'arribava al descans amb la sensació d'haver sofert massa càstig. A la segona meitat, una altra canonada dels locals va sentenciar el partit. Els blaus tenen tres partits per endavant, en els que intentaran sumar punts, per quedar el més amunt possible, a la classificació.