Les blaves allisen amb una golejada al cuer de la categoria

Un pas més cap a la permanència de les jugadores de David Miras

Dimecres, 5 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les jugadores que dirigeix David Miras van mostrar la seva millora amb un contundent 4 a 0 contra el Collerense. El CF Igualada suma tres punts per guanyar confiança i se situen en desena posició.

El CF Igualada es va desfer del Collerense a les Comes aquest cap de setmana. Les igualadines jugaven davant el cuer de la categoria i volien sumar els tres punts per aconseguir la salvació en els darrers tres partits de lliga. La seva pròxima cita serà d'aquí a dues setmanes, contra un altre equip balear, el Son Sardina, en un matx determinant contra un dels equips punters de la categoria.

L'inici del partit va ser immillorable quan al minut 2, Marina obria el marcador. L'equip blau dominava el joc tranquil·lament i, al minut 12, Ari ampliava distàncies. Les blaves se sentien molt còmodes i les ocasions arribaven. Faltava acabar de rematar el partit per no patir. S'arribava al descans amb el dos a zero. A la segona part, el duel es va refredar i no es van veure tantes ocasions. Les anoienques no sofrien en defensa, però el resultat no era prou ampli. Això va canviar amb l'entrada de les jugadores de la banqueta que van donar un punt més de desequilibri. Marina per partida doble va marcar el tercer i quart gol de l'enfrontament i va tancar un gran triomf.